Klik hier voor meer Informatie

Salaris: €2800-€3800 per month euro
Werkgever: DIT Personeel
Locatie: Veendam
Adres: Veendam
Postcode:

Over de functie

Ga als Engineer Utiliteit aan de slag! In deze rol word jij de spin in het web als het gaat om de technische kant van projecten. Jij gaat verschillende utiliteitsprojecten eigen maken door de calculatie en tekeningen te realiseren. Hiervoor is maatwerk en ervaring nodig. Daarnaast ben jij degene die inhoudelijk in kan gaan op vraagstukken vanuit projectleiding, klant en collega’s uit de uitvoering. De projecten omvatten alle werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties.

Kortom, de werkzaamheden van de Engineer Utiliteit zijn:

  • Maken van technische tekeningen voor diverse W-installaties;
  • Zelfstandig calculeren van W- en HVAC-installaties in utiliteit;
  • Contact houden met alle betrokkenen van het project.

Opdrachtgever: De opdrachtgever is een middelgroot installatiebureau met een specialisatie in elektro- en installatietechniek. Binnen het bedrijf heerst een informele werkcultuur met korte lijnen. De werktijden zijn van 07:00 – 16:00 uur.

Over jou

Met jouw ervaring in de installatietechniek weet jij wat nodig is om de installaties zo effectief en efficiënt mogelijk in te regelen. Hierover kun jij met jouw collega’s schakelen en houd je rekening met de verschillende wensen en behoeften. Kortom, een spin in het web!

Daarnaast vragen wij van de Engineer Utiliteit:

  • Een afgeronde HBO opleiding of aantoonbare werkervaring op dit niveau richting Werktuigbouwkunde/installatietechniek;
  • Meer dan twee jaar werkervaring met calculatie en tekenen in de utiliteit;
  • Je staat ervoor open om nieuwe vaardigheden te leren via cursussen of een interne opleiding.

Wat wij jou bieden

Wij bieden onze vakkrachten een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogt jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

  • Bruto maandsalaris tot € 3.800,-;
  • Jaarcontract, daarna overname bij de opdrachtgever;
  • Goede secundaire voorwaarden volgens de CAO;
  • Alle benodigdheden om jouw werk goed uit te voeren.