Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.66 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: ZWOLLE
Postcode: 8041AL

Bekijk meer gegevens

Voor PreZero Zwolle zijn wij op zoek naar facilitaire medewerkers afvalbeheer. PreZero is een kleinschalig en persoonlijk bedrijf op het terrein van Scania. Ben jij een aanpakker? En ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als afvalbeheerder? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou

 • 8,33% vakantiegeld en pensioenregeling
 • Werken in twee ploegen
 • Doorgroei mogelijkheden
 • Reiskosten vergoeding
 • Leuke uitjes zoals de PreZero cup
 • Tijdelijk contract met uitzicht op vast

wie ben jij

Jij bent een enthousiaste en hardwerkende collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Je beleeft plezier aan het samenwerken met collega’s. Jij communiceert makkelijk met zowel de collega’s van PreZero en Scania. Jij houdt van zelfstandig werken en veel verantwoordelijkheid.

Als facilitair medewerker afvalbeheer is het belangrijk dat jij:

 • de Nederlandse taal goed beheerst;
 • zelfstandig kan werken;
 • bereid bent om te werken in 2 ploegen;
 • in het bezit bent van een geldig heftruck certificaat (of bereid bent om deze via Randstad te behalen);
 • in het bezit bent van een geldig VCA (of bereid bent om deze via Randstad te behalen).

wat ga je doen

Als facilitair medewerker ga jij over het afvalbeheer en de industriële schoonmaak in de fabriek van Scania. Je begint je dag met een afvalronde door de fabriek. Met een elektrische palletwagen rij je rond om de verschillende afvalstromen op te halen. Dit kunnen verschillende afvalsoorten zijn die vrijkomen bij het maken van de vrachtwagens in Scania. Het afval ligt in containers en deze haal jij op in de fabriek. Vervolgens verwerk en sorteer jij deze afvalstromen in de juiste containers. Ook houd je het buiten terrein op orde. Soms moet er afval worden opgeruimd met de heftruck.

Op de afdeling afvalbeheer werken ze in 2 ploegen:
06:00– 14:45
14:45– 23:30

waar ga je werken

Prezero is een jong en internationaal grondstoffenbedrijf gespecialiseerd in het verwerken en recyclen van afval. Door zuinig om te gaan met de grondstoffen die de aarde ons geeft, heeft PreZero een doel voor ogen. Samen gaan voor een duurzame toekomst.

In Zwolle en Hasselt vestigen ze zich op het terrein van Scania. Hier verzorgen zij de facilitaire afdeling en de palletafbraak. Ondanks de wereldwijde aanpak zijn de vestigingen van PreZero erg persoonlijk. Goed contact tussen collega’s is erg belangrijk en de werksfeer is informeel.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in de vacature van facilitair medewerker? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: