Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3500 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam
Postcode: 3011RT

Bekijk meer gegevens

Wij zijn per direct opzoek naar een officemanager voor 32-40 uur, voor een groeiend en bruisend consultancy bureau. Als office manager ben je de drijvende kracht achter de interne processen en administratieve organisatie. Met jouw veelzijdige vaardigheden ondersteun op veel verschillende vlakken zoals: financieel, hr, project en proces ondersteuning.

wat bieden wij jou

 • Salaris o.b.v. 40 uur tussen de€2500 – 3500,-
 • Gelijk op contract bij de opdrachtgever
 • Leuk team met gezellige vrijdagmiddag borrels
 • Een functie waarin je jezelf kan ontwikkelen
 • Hartje Rotterdam
 • 32 – 40 uur werken

wie ben jij

In jouw profiel schittert een succesvol afgeronde MBO 4-opleiding. Je omarmt het Microsoft Office-pakket met expertise, vooral Excel, en hebt ervaring met Word, Sharepoint en Teams. Eventueel prijkt er minstens twee jaar relevante werkervaring in financiële administratie op je cv.

Je persoonlijke kenmerken schilderen een gestructureerde en kritische denker die perfectie nastreeft. Je hebt een scherp cijfermatig inzicht en een praktische instelling. Zelfstandig organiseren en prioriteren zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent proactief, spoort inefficiënties op en presenteert concrete oplossingen. Als het antwoord niet binnen handbereik is, zet je collega’s of experts op het juiste spoor. Resultaatgerichtheid staat hoog in het vaandel, en je begrijpt dat samenwerking de sleutel is tot succes.

wat ga je doen

Als financieel coördinator ben jij het kloppende hart van onze boekhouding via Twinfield. Je brengt financiële data helder in beeld en beheert zorgvuldig onze debiteuren- en crediteurenadministratie. Facturatie, loonadministratie en afstemming met de accountant rusten op jouw schouders.

In de wereld van projecten, creëer en bewaak jij overeenkomsten als een ware architect. Contractuele afspraken ontsnappen niet aan jouw aandacht en projectfacturatie is jouw vakkundige handschrift.

Adviseurs rekenen op jou voor soepele processen en projecten. Jij zorgt voor naadloze onboarding en offboarding van collega’s, inclusief technische systemen zoals Microsoft 365, Teams en Reconi/eHerkenning. Subsidieregelingen hebben geen geheimen voor jou, terwijl je een waakzaam oog houdt op onze interne projectadministratie. Met jouw innovatieve geest formuleer en implementeer je nieuwe werkprocessen.

Kantoorbeheer is jouw speelveld, waarbij je klanten vriendelijk begroet en de telefoon met flair beantwoordt. Een deskundige coördinator van kantoorbenodigdheden en inventaris, evenals een efficiënte regelaar van HR- en facilitaire zaken. Je bent onze motor voor verbeteringen, altijd op zoek naar manieren om ons nog beter te maken.

In deze wereld ben jij de regisseur van efficiëntie, de beschermer van nauwkeurigheid en de schepper van vernieuwing.

Samengevat ondersteun je in:

 • Finance;
 • HR;
 • Office management;
 • Project en procesondersteuning.

waar ga je werken

Dit consultancy bureau heeft een missie om een duurzamere wereld te bevorderen. Ons team bestaat uit hoogopgeleide professionals die gespecialiseerd zijn in het aanvragen van subsidies voor innovatieve en duurzame organisaties. We zijn momenteel in een fase van snelle groei en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team van office management, iemand die samen met ons wil groeien.

 • Een flexibele werkweek van 32 tot 40 uur op ons kantoor in het centrum van Rotterdam (werktijden flexibel/in overleg);
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Vergoeding van reiskosten en een pensioenregeling;
 • Kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel in uren als in vaardigheden
 • Een jong en gezellig team met wekelijkse vrijdagmiddagborrels, memorabele bedrijfsuitjes en een informele werkomgeving.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.