Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 22.31 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: OPMEER
Postcode: 1716VS

Bekijk meer gegevens

Voor 3 maanden zijn wij op zoek naar een front office medewerker burgerzaken. Wij zoeken een collega die al ervaring heeft opgedaan in deze functie. Herken jij jezelf in dit profiel, en ben jij beschikbaar? Lees dan verder!

wat bieden wij jou

  • Tijdelijk voor de duur van 3 maanden
  • Front office medewerker burgerzaken
  • 4 of 5 dagen per week, flexibel in te plannen

wie ben jij

Wij zoeken een kandidaat met ervaring in deze functie op de afdeling burgerzaken. In deze functie help jij burgers die aan de balie komen. Hiervoor is het belangrijk dat jij klantvriendelijk en behulpzaam bent. Daarnaast is het belangrijk dat je ook goed kunt luisteren om de juiste verzoeken de kunnen behandelen.

  • je hebt ervaring met het werken in de applicatie Iburgerzaken
  • kennis en ervaring met burgerzaken is een must

wat ga je doen

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de burgers die bij jou aan de balie komen. Deze burgers help jij met veel plezier met hun aanvraag voor een paspoort, rijbewijs, uittreksels, VOG’S en verhuizingen. Je verwerkt dit in het systeem van Iburgerzaken. De twee werkdagen worden in overleg met jou afgestemd.

waar ga je werken

De organisatie ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Ook al is de gemeente klein, Opmeer wil een zelfstandige gemeente blijven. Daarom willen we goed toegerust zijn om al onze taken goed uit te oefenen. We willen volwaardig aanwezig blijven bij regionale zaken en de nieuwe ontwikkelingen, waar nodig in samenwerking met partners, actief oppakken. Jouw idee├źn en jouw kennis kunnen we hierbij goed gebruiken.

Gemeente Opmeer heeft je veel te bieden. Medewerkers omschrijven de werkomgeving als een warm bad. Iedereen is heel behulpzaam, fouten maken mag en iedereen is op een informele wijze benaderbaar (ja, zelfs de burgemeester). Doordat het een kleine gemeente is bouw je dan ook snel een persoonlijke band op met iedereen in de organisatie. Werken voor de gemeente Opmeer, is op naar meer!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.