Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 15.65 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: WOLVEGA
Postcode: 8471ZW

Bekijk meer gegevens

Heb je ruime ervaring met heftruck rijden en logistieke processen? Dan hebben we voor jou een fulltime vacature als heftruckchauffeur bij FrieslandCampina in Wolvega! Als het goed bevalt, dan kun je op termijn een contract bij FrieslandCampina krijgen en intern doorgroeien.

wat bieden wij jou

 • € 15,65 bruto per uur + toeslagen tot 40%
 • kans op een vaste baan
 • interne opleiding tot allround medewerker
 • fulltime baan in 3-ploegendienst
 • elke dag verse broodjes en gratis melk in de pauze
 • pensioenopbouw vanaf je 1e werkdag

wie ben jij

 • je bent fulltime beschikbaar en bereid om in 3 ploegendienst te werken
 • je hebt ruime ervaring en bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
 • je beschikt over eigen vervoer of komt met openbaar vervoer
 • je hebt kennis van systemen zoals SAP
 • je spreekt en verstaat de Nederlandse of Engelse taal

wat ga je doen

Op de ontvangstafdeling ben je verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens met kaas. Je houdt de stroom van producten in de gaten door onze systemen (zoals SAP) terwijl je door de fabriek rijdt.

Als je in het magazijn werkt, ontvang je grondstoffen voor de productie en zorg je voor de opslag ervan. De voltooide producten komen bij de afvoerafdeling terecht. Daar haal je de pallets met klaar product van de productielijnen en vervoer je ze naar het magazijn voor gereed product. Op dat moment kunnen de vrachtwagens worden geladen.

Je maakt deel uit van een team van ongeveer 20 collega’s op de logistieke afdeling. Zij zullen je de fijne kneepjes van het vak leren. Je werkt volgens een rooster in een 3-ploegendienst.

Heb jij interesse in deze baan, maar heb je de ervaring of diploma’s niet? Niet getreurd. Ook dan biedt randstad mogelijkheden voor jou. Neem eens een kijkje op https://www.randstad.nl/werknemers/opleidingen voor onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

waar ga je werken

FrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: toegankelijk en open. FrieslandCampina wil een inspirerende en betrouwbare werkgever zijn. Ze zorgen voor kansen, een goede en veilige werkomgeving en relevante training en opleidingen. Met gemotiveerde en goed opgeleide mensen kan FrieslandCampina meer uit melk halen. Daarom staat het inspireren van de medewerkers bij FrieslandCampina hoog in het vaandel. FrieslandCampina is altijd op zoek naar nieuw talent, in alle mogelijke disciplines van de onderneming. Je krijgt de kans om jouw kennis en kunde zo goed mogelijk te ontwikkelen.

sollicitatie

Ben je onze nieuwe topper? Solliciteer dan snel! We bellen je om de vacature door te nemen. Let op! We nemen je sollicitatie alleen in behandeling wanneer je een volledige motivatie en cv upload.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,