Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: HOENSBROEK
Postcode: 6433KA

Bekijk meer gegevens

Wil jij samen met een team ervoor zorgen dat de frisdrankproductie- en levering soepel verloopt? En wil jij werken als heftruckchauffeur bij Europa’s grootste frisdrankproducent? Kom dan werken als heftruckchauffeur bij Refresco in Hoensbroek!

wat bieden wij jou

  • Uurloon van€ 16,00 incl toeslagen
  • 2 ploegen 06.30-14.30 en 14.30-22.30
  • Leuke werksfeer en gezellige collega’s
  • Reiskostenvergoeding van€ 0,21 per kilometer
  • Pensioenregeling vanaf dag 1

wie ben jij

Als heftruckchauffeur beschik jij al over de benodigde rijervaring. Je bent bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kan werken in 2 ploegendienst
  • En het aller belangrijkst, met veel plezier heftruck rijdt!

wat ga je doen

Als heftruckchauffeur zorg je ervoor dat er voldoende lege flessen en verpakkingsmateriaal gereed staat. Je zet de pallets op locatie klaar voor verlading. Dit doe je door middel van een heftruck met 4 vorken. Ervaring met rijden met grote heftrucks en onderdelen is daarom fijn. Ook zorg je voor het tijdig afvoeren van diverse afvalstromen en het invullen van systemen en documenten.

waar ga je werken

Refresco is de grootste producent van frisdranken, energiedranken en vruchtensappen. Op de locatie Hoensbroek worden producten in flesjes afgevuld en verpakt. Er wordt geproduceerd voor de grote merken frisdranken.

sollicitatie

Heb jij interesse in deze als heftruckchauffeur bij Refresco in Hoensbroek? Solliciteer dan direct via de onderstaande ”solliciteerknop”. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens. Wie weet word jij de heftruckchauffeur voor Refresco in Hoensbroek!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,