Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 14.78 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: TER AAR
Postcode: 2461ET

Bekijk meer gegevens

Heftruckcertificaat op zak? Ben je een harde werker? Vind je het leuk om in een gezellig klein team aan de slag te gaan? Solliciteer direct op heftruckchauffeur bij een bedrijf in Ter Aar! Eigen vervoer is nodig, OV is niet mogelijk!

wat bieden wij jou

  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • Fulltime, dagdienst
  • Ter Aar

wie ben jij

Je hebt een geldig heftruck certificaat op zak. In het werkveld met onder andere het besturen van een heftruck en het werken met inrijstellingen heb je al enige ervaring opgedaan. Het is een pré als je eerder hebt gewerkt als expeditiemedewerker en ervaring hebt met het scannen van pallets. Daarnaast ben je een harde werker en ga je geen één klus uit de weg bij het bedrijf. Daarnaast vind je het niet erg om aangestuurd te worden op de werkvloer, maar kan je ook zelfstandig aan het werkgaan. De Nederlandse taal goed beheersen is zeer belangrijk voor de veiligheid binnen het bedrijf. Ook heb je eigen vervoer ter beschikking. Het bedrijf is niet te bereiken via het OV.

Je bent beschikbaar voor de dagdienst bij het bedrijf. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.

wat ga je doen

Je gaat aan de slag als expeditiemedewerker bij een bedrijf in Ter Aar. Hier zul je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Scannen en verplaatsen van pallets
  • De transfer van pallets georganiseerd uitvoeren
  • In- en uitladen van vrachtwagens
  • Kwaliteitscontroles
  • Schoonhouden van de werkplek
  • Bijspringen waar nodig

waar ga je werken

Dit bedrijf is een tak van een groot moederbedrijf. Het is gericht opéén specifieke foodbranche: Siroop. Bij dit bedrijf werken op dit moment 48 medewerkers, waarvan ongeveer 30 als productie/magazijnmedewerker en ongeveer 4 mensen als expeditiemedewerker. Het bedrijf levert siroop aan in pets, blikken of glazen aan grote winkelketens en voeren siroop af voor grotemerken in deze branche.

sollicitatie

Ben jij degene die het team bij dit bedrijf gaat versterken? Solliciteer snel!
Heb je een vraag, bel of mail ons gerust via de onderstaande contactgegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.