Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.66 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: ZWOLLE
Postcode: 8041AL

Bekijk meer gegevens

Bij PreZero Zwolle zoeken we een ervaren heftruckchauffeur die snel kan schakelen. Als heftruckchauffeur bij PreZero speel jij een belangrijke rol. Je sorteert de pallets van de fabriek van Scania. Ben jij een echte aanpakker? Ben jij op zoek naar een persoonlijk en kleinschalig bedrijf? Lees dan gauw verder!

wat bieden wij jou

  • Werken in een 2 ploegendienst
  • 8,33% vakantiegeld en een pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Grote kans op een vast contract
  • Doorgroei mogelijkheden
  • Leuke uitjes zoals de PreZero cup

wie ben jij

Als heftruckchauffeur bij PreZero heb jij een echte doeners mentaliteit. Je vind het geen probleem om onder druk te werken. Daarnaast heb je oog voor het werk wat er ligt. Als onderdeel van het team palletafbraak sta je (deels) buiten te werken. Je helpt jouw collega’s van de productie waar nodig. Jij helpt je collega’s namelijk graag! Daarnaast controleer jij de pallets en is het geen moeite voor jou om te werken in verschillende weersomstandigheden. Als heftruckchauffeur bij PreZero ben jij:

  • fulltime beschikbaar in 2-ploegen;
  • in het bezit van een heftruckcertificaat;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • geen moeite met werken op snelheid.

wat ga je doen

Om 10 voor 6 kom je rustig binnen gewandeld op het terrein. Er volgt een korte uitleg van de teamleider. Vervolgens loop je samen met jouw collega’s naar de werkplek. Dat is deels buiten onder de loods van de palletafbraak. Je bent samen met andere heftruckchauffeurs aan het werk. Jullie zijn verantwoordelijk voor het voorsorteren van de pallets voor de afdeling productie. De pallets worden op een rollerband gelegd door de heftruckchauffeurs. Dit gebeurt onder een takt-tijd. Elke 5 minuten komen er nieuwe pallets aan. Dan is het alweer tijd voor pauze. PreZero heeft een eigen kantine tot hun beschikking waar de mensen elkaar kennen. Na de pauze help je de productie medewerkers met het uit elkaar halen van de pallets. Na dit proces breng jij de pallets met de heftruck naar de vrachtwagen. Daarna zit je werkdag er al weer op. Het terrein van PreZero is erg overzichtelijk en compact. Dit zorgt ervoor dat alle medewerkers elkaar kennen en nauw samenwerken.

Als heftruckchauffeur op de palletafbraak werk je in een 2-ploegen dienst:
06:00– 14:45
14:45– 23:30

waar ga je werken

Prezero is een jong en internationaal grondstoffenbedrijf gespecialiseerd in het verwerken en recyclen van afval. Door zuinig om te gaan met de grondstoffen die de aarde ons geeft, heeft PreZero een doel voor ogen. Samen gaan voor een duurzame toekomst.

In Zwolle en Hasselt vestigen ze zich op het terrein van Scania. Hier verzorgen zij de facilitaire afdeling en de palletafbraak. Ondanks de wereldwijde aanpak zijn de vestigingen van PreZero erg persoonlijk. Goed contact tussen collega’s is erg belangrijk en de werksfeer is informeel.

sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal werken als heftruckchauffeur bij deze leuke organisatie? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie op deze vacature via de button “Solliciteren”. Samen zullen we kijken of deze vacature goed aansluit op jouw wensen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: