Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 20.3 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Rijsbergen
Postcode: 4891XL

Bekijk meer gegevens

Ben jij een empathische en toegewijde verzorgende IG die passie heeft voor het leveren van hoogwaardige zorg? Wil jij graag zelf de regie houden over je rooster, en beslissen waar en wanneer je werkt?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zorg professional om ons team te versterken. Als verzorgende IG bij Avoord krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van anderen en een belangrijke rol te spelen in het bieden van persoonlijke en professionele zorg.

wat bieden wij jou

  • salarisschaal 35, ORT + reiskosten vergoeding
  • trainingen en cursussen
  • uren op contract mogelijk
  • werken opéén of meerdere locaties

wie ben jij

Je hebt hart voor de zorg en je werkt graag op een dynamische plek. Je vindt het belangrijk om afwisseling te hebben, en werkt dan ook graag op verschillende locaties. Om succesvol te zijn in deze rol, zijn er enkele essentiële vaardigheden en kwalificaties die je nodig hebt:

  • een verzorgende IG diploma niveau 3 (dit is een vereiste!)
  • je beheerst de Nederlandse taal goed

wat ga je doen

Als Verzorgende IG lever jij persoonlijke zorg en ondersteuning aan bewoners bij Avoord. We gaan graag met jou in gesprek op welke afdeling(en) je wil werken. Als jij bijvoorbeeld alleen op een PG en/of somatiek afdeling wil werken, dan gaan we dit regelen. Indien je de behoefte hebt om op 1 afdeling te staan, dan zullen we hier gehoord aan geven. Jouw werkplezier staat voorop. De specifieke taken die je gaat uitvoeren, verschillen natuurlijk per afdeling. Bij een afdeling komen bijvoorbeeld meer ADL taken bij kijken: zoals wassen, aankleden en daarnaast het toedienen van medicatie. Belangrijk is dat jij nauwlettend de gezondheid van de cliënten in de gaten houdt, verpleegtechnische handelingen uitvoert en veranderingen rapporteert aan het zorgteam. Naast de zorgtaken is de aandacht met name gericht op het welzijn van de bewoner en het opbouwen van een vertrouwensband zodat zij zich veilig en thuis voelen.

  • Uitvoeren van zowel verzorgende als begeleidende taken
  • Opstellen en bijhouden van zorgplannen
  • Je biedt warmte, veiligheid en geborgenheid

waar ga je werken

Avoord bied een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Men houdt van een informele werksfeer en typeert zichzelf dan ook als warm en betrokken.

Je werkgever wordt Randstad. Wij houden rekening met jouw wensen bij het maken van je rooster. Of je nu alleen in het weekend wilt werken, liever avonddiensten draait, of heel flexibel wilt zijn en wekelijks je beschikbaarheid wilt bepalen, dat kan allemaal. We moeten wel rekening houden met de zorgdiensten. Als je alleen doordeweeks tussen 09:00 en 17:00 beschikbaar bent, kan het lastig zijn.

Behalve je normale pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen, bieden we ook trainingen en cursussen aan. En vanuit Randstad krijg een vast contactpersoon die je ondersteunt en dagelijks voor je klaar staat.

sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden om als Helpende Plus aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Om in deze functie aan de slag te gaan is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.