Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Holmatro
Locatie: Raamsdonksveer
Adres: Raamsdonksveer, Noord-Brabant
Postcode:

Functie inhoud:

Ben jij een nauwkeurige vakman waarbij het maken van kwalitatief hoogstaand fijnmechanische producten bovenaan staat? Kom dan ons team versterken als:

HONER

Voor het maken van uiterst nauwkeurige passingen van enkele 1000ste millimeters in gaatjes van Ø 4 tot 100 millimeter zijn wij op zoek naar een zelfstandig Honer. Deze passingen zitten in de besturing ventielen en pompen die tezamen het hart vormen
van onze hoge druk Redgereedschappen. Ze bepalen in hoge mate de kwaliteit en betrouwbaarheid die onze klanten over de hele wereld van onze producten verwachten.

Samen met een collega, programeer en bedien je zelfstandig de conventionele en numeriek gestuurde hoonmachines en maak je de producten aan de hand van technische tekeningen en werkinstructies. Tevens controleer je door te meten en te testen de kwaliteit van je producten. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en denkt constant mee om proces en kwaliteit te verbeteren en te borgen.

Je vormt samen met je collega een eigen afdeling binnen team Assembly. Team Assembly bestaat verder uit ruim 30 enthousiaste, technische collega’s waarmee jullie samenwerken om het gezamenlijke doel te bereiken.

WAT BIEDEN WIJ
Een zelfstandige en vooral verantwoordelijke functie in een professionele, veilige werkomgeving met enthousiaste collega’s. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Wij investeren voortdurend in sociale innovatie en persoonlijk leiderschap op alle niveaus. Medewerkers staan hierbij in hun kracht, versterken en activeren elkaar. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en gezond verstand gebruiken zijn hierbij de sleutelwoorden.

Salaris en arbeidsvoorwaarden:

  • contract voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • fulltime functie voor 40 uur per week
  • je werkt in dagdiensten waarbij de werktijden enigszins flexibel bespreekbaar zijn
  • de hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • 13e maand en een winstdelingsregeling
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen
  • reiskostenvergoeding
  • een goede pensioenregeling
  • opleidingsmogelijkheden en volop kansen om je talenten te benutten

WAT ONS OOK HOLMATRO MAAKT
We hebben een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Er worden jaarlijks diverse evenementen, zoals een zomer-bbq en een kerstevent, gehouden. Succesmomenten en jubilarissen worden samen gevierd. Dagelijks is er gratis fruit beschikbaar. Daarnaast hebben we een kantine met een uitgebreid assortiment waar je een heerlijke lunch kunt kopen. Verder zijn wij sinds juli 2021 de trotse houder van de Groene Pluim, een onderscheiding voor duurzaam ondernemen.
Functie eisen:

WAT BRENG JIJ MEE
Heb jij ervaring als conventioneel- of CNC Honer/Operator, ben je ondernemend ingesteld, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je heel nauwkeurig?
Beschik je daarnaast over goede communicatieve vaardigheden en ben je flexibel? Dan zoeken wij jou!
Overig:

HEB JE INTERESSE IN DEZE FUNCTIE BIJ HOLMATRO?
Het betreft een functie op onze locatie in Raamsdonksveer. Is dit jouw ideale functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie op hr@holmatro.com, vergeet niet in een motivatie toe te lichten wat jij te bieden hebt en waarom wij jou moeten uitnodigen voor een gesprek. Heb je vragen? Bel dan gerust voor meer informatie met Richard van der Werff (Teamleader Assembly) 0162-589200

Ontdek Holmatro op onze website www.holmatro.com
Over het bedrijf:

De Holmatro Group, opgericht in Nederland in 1967, is een toonaangevende private onderneming die wereldwijd hydraulische gereedschappen en diensten levert. De ruim 380 medewerkers van de Holmatro Group zijn verdeeld over divisies in Nederland, de VS en China. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland bedienen wij al onze klanten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Oost- en Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Vanuit ons Amerikaanse hoofdkantoor worden onze klanten in Noord- en Midden-Amerika bediend. En vanuit het hoofdkantoor in China bedienen we onze klanten in Continentaal China, Hongkong en Macau.

Trefwoorden:

,