Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: GORINCHEM
Postcode: 4207HH

Bekijk meer gegevens

Voor een gerenommeerd bedrijf zoeken we een Hoofd Montage uit regio Gorinchem / Geldermalsen. Bedrijf is producent van hoogwaardige buitenzonwering in de business-to-business markt.

Wij doen de werving, jij komt direct in dienst bij dit bedrijf.

Zoek jij een uitdagende, coördinerende en leidinggevende/coachende functie in een bouwgerelateerde werkomgeving. Vind je het mooi om projecten zo goed mogelijk te plannen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou

  • Direct in dienst bij dit bedrijf
  • Professionele organisatie met informele werksfeer
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Passend salaris + LeaseAuto

wie ben jij

We zoeken een kandidaat met een metaal- of bouwkundige opleiding en HBO-(werk- en denk)niveau. Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten, goede communicatieve vaardigheden, technisch inzicht. Bij voorkeur met relevante ervaring in een vergelijkbare functie, maar zónder
hoogtevrees.

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Een bouw of technische achtergrond.
  • Gedreven en communicatief vaardig.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

wat ga je doen

Je werkdagen bieden veel afwisseling. Je geeft leiding aan een team van eigen buitenmonteurs en ingehuurde professionals. Je bent regelmatig‘op de bouw’ voor (start werk)gesprekken met uitvoerders en onze monteurs.
Je voert werkplekinspecties uit, en bent eerste aanspreekpunt bij vragen over werkorganisatie, (montage)technische details, prestaties en veiligheid. Op kantoordagen ben je o.a. bezig met meerwerk, kostencontrole en rapportages. Je zorgt voor afwisselende toolboxmeetings en zit deze voor.

waar ga je werken

Onze opdrachtgever is gerenommeerd bedrijf met ruim 55 jaar ervaring.
In heel Nederland zorgen ze voor een comfortabel binnenklimaat door hoogwaardige buitenzonwering in de business-to-business markt.

Het is een middelgrote technisch – bouwgerelateerde organisatie met een informele werksfeer. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen een professionele werkomgeving.

Ze investeren graag in goede relaties, zowel intern als extern. Medewerkers zijn enthousiast, betrokken en creatief.

sollicitatie

Interesse in deze uitdagende vaste baan bij onze opdrachtgever?
Reageer dan op deze vacature met een actueel cv en een korte motivatie.

Wil je meer weten over deze vacature, onze opdrachtgever en/of onze werkwijze? Bel of mail gerust voor een kennismaking. Hopelijk spreken wij je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,