Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Gemeente Aa en Hunze
Locatie: Gasselte
Adres: Gieten, Drenthe, 9461 BH
Postcode: 9461BH

De functie

Voor een exclusieve opdracht zijn wij op zoek naar een HR adviseur op het gebied van arbo en recruitment.

Als HR-adviseur ben je het ene moment bezig met het werven van een nieuwe collega, later op de dag ben je met je collega’s aan het sparren over nieuw HR-beleid. Je pakt onder andere arbo-gerelateerde vraagstukken op en geeft voorlichting over dit vakgebied. Je helpt bijvoorbeeld de BHV’ers om de BHV-organisatie goed op poten te zetten en steekt de communicatie over arbeidsomstandigheden in een mooi jasje. Je helpt bij het toepassen van het HR-beleid en houdt je bezig met recruitment/werving en selectie. Je begrijpt hoe het werkt in een complexe, politiek gestuurde organisatie, met een grote verscheidenheid aan functies. Dat is het verkopen waard! We hoeven je dus niet uit te leggen hoe je nieuwe collega’s verleidt om voor de Gemeente Aa en Hunze te komen werken en duurzaam te binden aan onze organisatie. Met jouw werving- en selectieskills denk je mee over de meest effectieve arbeidsmarktaanpak en het bereiken van de juiste doelgroep. Vanaf de vacature-intake en het schrijven van de vacaturetekst tot aan het sollicitatieproces; jij weet je goed te verdiepen in de business van de teamleiders, komt met slimme oplossingen en je schakelt snel tussen totaal verschillende functies.

Samen met je collega’s op HR lever je een bijdrage aan het recruitment proces en maakt dit steeds beter. Je helpt mee ons werving en selectiebeleid te vernieuwen en zet doelgroep analyses en (digitale) managementinformatie op over onze werving- en selectieprocessen, waarbij je zorgt ervoor dat we in de juiste richting kunnen sturen en daarop passende acties kunnen ondernemen. Met jouw creativiteit en ervaring werk je mee aan een nieuwe strategie op het gebied van zowel arbeidsmarktcommunicatie als werving. Jij helpt de vacaturehouders om de beste passende talenten voor ons binnen te halen. Je hebt passie voor je vak en bent gedreven om net zoals je collega’s binnen HR om de gemeente Aa en Hunze op de kaart te zetten als interessantste en leukste werkgever!

5 maanden- 24 uur- 0,66 fte

Functie-eisen

  • Hbo opleiding richting HRM of commerciële economie;
  • Minimaal een jaar ervaring als recruiter en/of je hebt je als HR-adviseur beziggehouden met werving en selectie en arbo;
  • Ervaring binnen de overheid/gemeente.