Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3300 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: HAPERT
Postcode: 5527LB

Bekijk meer gegevens

Wil jij deel uitmaken van een HR-team? We zoeken een enthousiaste HR assistent om bij te dragen aan verschillende HR-processen. Ben jij proactief en klaar voor een dynamische start in HR? Solliciteer nu voor deze uitdagende rol en ontdek de kansen die op jou wachten!

wat bieden wij jou

  • Tussen de€2600 en €3300
  • Direct op contract
  • Hapert
  • Fulltime
  • Diverse taken

wie ben jij

Jij bent een dynamieke persoonlijkheid die moeiteloos schakelt tussen diverse taken. Je werkt accuraat en hebt een hands-on mentaliteit. Toegankelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel; je gedijt zowel in het contact met collega’s als in het zorgen voor een efficiënte achtergrondorganisatie. Met lef, humor en daadkracht maak jij het verschil. Bovendien beschik je over een afgeronde, relevante MBO-opleiding (bij voorkeur in de richting van personeelszaken of personeelsadministratie) en ben je bedreven in software systemen zoals Microsoft Office en HR-systemen (bijv. SAP of COBRA). Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal is een must, en kennis van het Duits is een pluspunt.

wat ga je doen

In de rol van HR Assistant neem je de verantwoordelijkheid voor diverse HR-taken op je. Dit omvat het bijwerken van personeelsdossiers, verwerken van salaris- en personeelsmutaties, en beheren van correspondentie. Bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers ben jij betrokken bij werving en selectie, waarbij je hen begeleidt in hun introductie. Naast het beheer van ziek- en betermeldingen, houd je ook toezicht op het opleidingsoverzicht en signaleer je belangrijke data zoals jubilea. Als het aanspreekpunt voor medewerkers verstrek je alle benodigde informatie met betrekking tot hun HR-vragen, terwijl je nauw samenwerkt met de HR Manager.

waar ga je werken

Je krijgt de kans om samen met een enthousiast team een significante rol te spelen in de verdere professionalisering en groei van het bedrijf. De open, familiaire Brabantse sfeer biedt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Als professional maak je direct impact op het totale succes van de onderneming. Korte communicatielijnen en ruimte voor eigen inbreng kenmerken de werkomgeving, met een hands-on en pragmatische cultuur. Uiteraard bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en een royale verlofregeling.

sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer vandaag nog!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.