Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 5000 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: Bolsward
Postcode: 8701WR

Bekijk meer gegevens

Voor een zuivelfabriek in Bolsward zoeken wij een HR-medewerker voor een tijdelijke functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

wat bieden wij jou

  • Eigen bedrijfs-cao met concurrerende voorwaarden
  • Uitzicht op een vastcontract
  • Prettige informele werksfeer
  • Baanzekerheid en perspectief

wie ben jij

Voor deze functie is een afgeronde MBO-opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring als HR-medewerker in een soortgelijke functie vereist. Jij hebt bewezen dat je HR-uitdagingen kunt overwinnen en beschikt over een servicegerichte instelling en een proactieve houding, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit.

Bij Hochwald moedigen we initiatief aan en staan we open voor nieuwe ideeën, ongeacht of je nu een jaar of een dag bij ons werkt. Het is belangrijk dat je toegankelijk en zichtbaar bent en gemakkelijk contact legt. Daarnaast ben je nauwkeurig en behoud je het overzicht. Je integriteit en stressbestendigheid stellen je in staat om flexibel om te gaan met veranderingen inde dagelijkse gang van zaken.

Tot slot beschik je over een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Duitse taal.

wat ga je doen

Je vervult een cruciale rol in het tijdig verwerken van personeelsmutaties en het beheren van de urenregistratie. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve afhandeling van nieuwe indiensttredingen, inclusief het verstrekken van arbeidsovereenkomsten aan nieuwe medewerkers.

Als aanspreekpunt sta je klaar om vragen van leidinggevenden en medewerkers over HR-onderwerpen te beantwoorden. Ook voer je ondersteunende taken uit voor diverse projecten, waaronder het introductieprogramma. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig verstrekken van periodieke (HR)rapportages aan het management en biedt ondersteuning bij werving&selectieprocedures. Tevens onderhoud je contact met de arbodienst en leidinggevenden met betrekking tot het verzuimbeleid.

Je speelt een actieve rol in het voortdurend optimaliseren van HR-processen en waarborgt een gestructureerde inwerkperiode voor nieuwe medewerkers. Tot slot initieer, formuleer en waarborg je werkinstructies. Daarnaast coördineer, begeleid en voer je controles uit op de verplichte opleidingen en cursussen.

waar ga je werken

Bij dit bedrijf heerst een open, informele bedrijfscultuur wat gericht is op resultaat en mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

sollicitatie

Spreekt de vacature je aan? Solliciteer dan direct! Binnenéén werkdag neem ik contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.