Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3300 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: CULEMBORG
Postcode: 4105DW

Bekijk meer gegevens

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional op het gebied van HR? Wil je graag werken in een dynamische omgeving waar je de kans krijgt om een breed scala aan HR-taken op te pakken? Dan is deze vacature iets voor jou!

wat bieden wij jou

  • €2.500 tot € 3.300 obv 40 uur
  • Jij bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
  • Jij houdt van gezelligheid!

wie ben jij

Als HR Medewerker ben je een echte people-person. Je hebt een passie voor het ondersteunen van medewerkers en het bevorderen van een positieve werkcultuur. Je bent communicatief sterk en in staat om met verschillende niveaus binnen de organisatie te schakelen. Daarnaast ben jij op de hoogte van de Nederlandse wetgeving m.b.t. arbeidsrecht. Je bent proactief en neemt initiatief om verbeteringen aan te dragen op het gebied van HR-processen en beleid.

wat ga je doen

Als HR medewerker bestaan jouw taken onder andere uit:

  • Verantwoordelijk voor het bijhouden en beheren van personeelsdossiers, inclusief contracten, salarissen, verlofaanvragen en andere administratieve taken.
  • Beantwoorden van HR-gerelateerde vragen van medewerkers en fungeren als het eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde zaken.
  • Actief bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van HR-processen en -beleid om de effectiviteit en efficiëntie van de HR-afdeling te verbeteren.

waar ga je werken

Als HR Medewerker kom je te werken in een dynamische en innovatieve organisatie met een passie voor het creëren van een positieve werkomgeving. Ons bedrijf biedt volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, waarbij we investeren in onze medewerkers. Je zult deel uitmaken van een enthousiast HR-team dat samenwerkt om een verschil te maken binnen de organisatie. Binnen deze rol krijg je de kans om je HR-vaardigheden verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en het succes van onze organisatie.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.