Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3900 euro
Werkgever: Yacht
Locatie: Weurt
Adres: Nijmegen , Gelderland, 6541 RG
Postcode: 6541RG

Bedrijfsomschrijving

Hyster Yale Nederland bv (hierna te noemen: Hyster Yale) in Nijmegen ontwerpt, assembleert, verkoopt en levert service aan vorkheftrucks (8-52 ton) onder de merknamen Hyster en Yale. Hyster Yale is een economisch stabiel bedrijf met groeiplannen voor de toekomst. Op de locatie in Nijmegen werken momenteel 300 man in assemblage, 100 bij het Big Truck Development Centre (BTDC) en ruim 250 bij de After Market organisatie.

De afdeling Manufacturing & Process Engineering is de spil tussen Engineering en Manufacturing en is verantwoordelijk voor een succesvolle introductie van nieuwe producten binnen Manufacturing, het standaardiseren, innoveren en continu verbeteren van processen aan de hand van Demand Flow Technology principes en de werkvoorbereiding voor Manufacturing en Logistics. Binnen New Product Introducties (NPI) projecten wordt er verwacht dat de afdeling het totaal voor manufacturing overziet en first time right” introduceert binnen Manufacturing. Het standaardiseren en continu verbeteren van processen wordt vanuit de afdeling op verschillende niveaus gedaan; dit gaat van een kleine verbetering in de werkinstructie tot masterplannen die effect hebben op de volledige productie locatie. De werkvoorbereiding bestaat uit het creëren van werkinstructies en de werkorders voor manufacturing en logistiek. De functies binnen de afdeling zijn ondersteunend aan de assemblage en logistieke afdeling van de organisatie.

Functieomschrijving

De Project Manufacturing Engineer is verantwoordelijk voor de vertaling van productontwerp tot ons productieproces. Voor deze functie is specialisme in elektrificatie / brandstofcellen vereist. Er wordt een proactieve rol verwacht bij het initiëren en implementatie van productieverbeteringsprocessen.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de rol zijn:

 • Contactpersoon voor vragen en ondersteuning met betrekking tot Elektrificatie / Brandstofcellen binnen productie;
 • Coördineren van de uitvoering van productieprocessen, met de focus op Elektrificatie / Brandstofcellen;
 • Simultaneous Engineering in samenwerking met Product Engineering en Quality;
 • Werkvoorbereiding van nieuwe of gewijzigde producten van Product Engineering;
 • Continue verbetering van SQDCME;
 • Innovatie door automatisering van productieproces (Industrie 4.0).

Functie-eisen

 • Afgeronde technische HBO opleiding, Elektrotechniek/Mechatronica;
 • Kennis van “problem solving” technieken;
 • Kennis van en ervaring met een productie-omgeving is een pre.
 • Basis kennis van projectmanagementmethodieken;
 • Kennis in opkomende electrificatie (high voltage systemen, waterstof cellen) is een vereiste;
 • Kennis van relevante productie- en automatiseringssystemen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • In het bezit van yellow belt/green belt is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Hyster Yale biedt jou een dynamische en zelfstandige baan, met verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke groei. Men hanteert een coachende manier van leidinggeven, waarbij je relatief snel verantwoordelijkheid krijgt en waar veel mogelijkheden zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.

Hyster Yale heeft goede arbeidsvoorwaarden: naast een goed salaris en 40 vrije dagen op jaarbasis heeft men een goede pensioenregeling en worden overuren bijgehouden en uitbetaald tegen goede vergoedingen. Verder kennen wij flexibele werktijden waarbij je kunt starten met je werkdag tussen 7:00 en 9:30.

Trefwoorden:

,