Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Westergouwe
Adres: Moordrecht , Zuid Holland, 2841 MJ
Postcode: 2841MJ

Ben jij ontzettend handig en vind jij het gaaf om het interieur van de mooiste bedrijfswagens om te bouwen? Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij namelijk op zoek naar een breed inzetbare inbouwmedewerker! Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan snel!

Over de functie

Ben jij ontzettend handig en vind jij het gaaf om het interieur van de mooiste bedrijfswagens om te bouwen? Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij namelijk op zoek naar een breed inzetbare inbouwmedewerker! Lijkt dit jou wel wat? Solliciteer dan snel!

Onze opdrachtgever heeft zeer uiteenlopende opdrachten, geen dag is dus hetzelfde. Je bouwt prachtige bedrijfswageninrichtingen voor wagenparkmanagers in de auto-industrie maar ook praktische inrichtingen voor bijvoorbeeld constructie- of servicebedrijven.
Het is hierbij belangrijk dat je breed inzetbaar bent, je gaat timmeren, installeren, afwerken en je zorgt er hierbij voor dat het allemaal met de mooiste kwaliteit afgeleverd wordt.
Ervaring is hierbij niet per se belangrijk, zo lang je handig bent en wat verstand hebt van elektra kom je al een heel eind. Je zal intern helemaal worden opgeleid tot een volleerd inbouwer met een oog voor kwaliteit.

Ben jij de handige Harry/Harriët die wij zoeken?

Wat wij bieden

Wat wij vragen

  • Je hebt kennis van elektronica
  • Je hebt goed technisch inzicht
  • Je bent nauwkeurig
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent ervaren in de interieurbouw of je hebt vergelijkbare werkzaamheden uitgevoerd.

Over het bedrijf

Trefwoorden:

,