Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 14.52 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: STAPHORST
Postcode: 7951CX

Bekijk meer gegevens

Heb je interesse om deel uit te maken van ons Packaging-team bij Brink in Staphorst? Ben je fulltime beschikbaar in een tweeploegendienst? Dan zijn we op zoek naar jou! In de rol van inpakker speel je een rol in het verzendklaar maken van onze producten voor onze klanten.

wat bieden wij jou

 • €14,52 bruto per uur excl. 5% ADV
 • kans op een vaste baan
 • fijne werksfeer met leuke collega’s
 • pensioenopbouw vanaf je 1e werkdag
 • 15% ploegentoeslag en reiskostenvergoeding
 • mogelijkheid voor interne opleiding en doorgroei

wie ben jij

 • je bent bereid in een 2 ploegendienst te werken
 • je bent fysiek in orde (onderdelen kunnen groot en zwaar zijn)
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
 • je werkt nauwkeurig
 • je hebt eigen vervoer om bij Brink in Staphorst te komen

wat ga je doen

Wil je deel uitmaken van ons team bij Brink in Staphorst? Als inpakker zorg je voor een goede klanttevredenheid. Elk pakket wat je verstuurt, is perfect ingepakt. Je volgt eenvoudige werkinstructies op om elk pakket met de grootste zorg en precisie samen te stellen.

Bij ons werk je altijd in een gestructureerde volgorde, waarbij de onderdelen die de monteur als eerste nodig heeft bovenaan in de doos liggen. Als laatste voeg je de juiste handleiding toe. Verder plak je stickers op de doos en de trekhaken, til je de trekhaak in dozen en til je deze dozen op de pallet. Let er wel op, de pakketten kunnen soms wel 20 kilo wegen.

Je maakt pakketten voor verschillende automerken. Dit betekent dat je altijd uiterst nauwkeurig moet werken. Maar dat is voor jou geen probleem, toch?
Je werkt 5 dagen per week in de 2 ploegendienst. Je werktijden zijn van 06.00-15.00 en van 15.00-0.00 uur. Op vrijdagen stop je iets eerder!

waar ga je werken

Brink ontwerpt, maakt en verkoopt trekhaken en accessoires voor personen auto’s. Het is een toonaangevend bedrijf. De producten worden zowel naar autofabrikanten en dealers als aan de auto onderdelen groothandel geleverd.

Brink biedt jou bij goed functioneren de kans op een vast contract.
Brink werkt met een vast rooster in de 2 ploegen. Je werkt in een vast team, de ene week parttime in de ochtendploeg en de andere week in de avondploeg.
Je werktijden zijn van 06:00 tot 15:00 en van 15:00 tot 0:00 op maandag tot en met donderdag. Op vrijdag werk je van 06:00 ur tot 13:30 en 13:30 tot 21:00 .

Heb je interesse in deze baan, maar heb je de ervaring of diploma’s niet? Niet getreurd. Ook dan biedt randstad mogelijkheden voor jou. Neem eens een kijkje op https://www.randstad.nl/werknemers/opleidingen voor onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

sollicitatie

Zie je jezelf die werk al helemaal doen? Solliciteer dan snel. We bellen je om de vacature door te spreken.
Heb je nog vragen? Mail ons dan op talentcenter.noordoost@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,