Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: FRANEKER
Postcode: 8801KW

Bekijk meer gegevens

Vaar jij op dit moment niet de juiste koers in je carrière? Dan is dit misschien een mooie kans voor jou als echte techneut! Wij zijn namelijk op zoek naar een jachttechnicus service&refits bij Wajer Yachts in Heeg. Dit is een Fries familiebedrijf met een prachtige locatie aan het water in Heeg. Het gaat hier om een functie voor lange tijd.

In deze functie is er ruimte voor zowel starters als ervaren jachttechneuten. Dus beschik jij niet over een afgeronde technische opleiding, maar ben je in je vrije tijd veel aan het klussen aan bijvoorbeeld auto’s en brommers? Dan ben je ook welkom om te solliciteren.

wat bieden wij jou

 • Passend salaris en voorwaarden bij jouw ervaring
 • Internationaal met het kloppende hart in Friesland
 • (Friese) nuchterheid op de werkvloer
 • Een borrel&snackje op de vrijdag, niet verplicht
 • Intentie is een contract bij Wajer Yachts
 • Kosteloos je vaarbewijs 1&2 halen (als je wil)

wie ben jij

Je hebt passie voor en ervaring met boten, watersport en techniek. Daarnaast heb je oog voor detail, ben je nauwkeurig, proactief, flexibel, stressbestendigheid en ben je in staat je zelf te controleren. Daarnaast heb jij:

 • Een afgeronde Mbo-opleiding, niveau 3 of 4 niveau in een technische richting. Bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, maritieme techniek of autotechniek;
 • Kennis van elektrotechniek is mooi meegenomen, maar dit kunnen we je ook leren.

wat ga je doen

Als service technicus ben je onderdeel van het team van de afdeling Service&Refits. Vanuit dit team wordt de bestaande Wajer vloot onderhouden of compleet gerefit. Deze projecten variëren van standaard motorisch onderhoud tot aan een complete vernieuwing van de kussensets. De uit te voeren werkzaamheden zijn gebaseerd op de technische intakes en contractuele afspraken tussen de klanten en projectleiders.

Omdat je hier werkt met de bestaande Wajer vloot, werk je met gebruikte motoren en onderdelen. Een reparatie of onderhoudsklus kan dus achteraf een hele andere aanpak nodig hebben dan vooraf gedacht. Met jouw vakmanschap lever je een belangrijke bijdrage om met elkaar te komen tot het allerbeste resultaat en tevreden klanten! Onderdeel van deze functie is ook dat je 2à 3 weken per jaar werkzaam bent op een buitenlandse servicehub. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het plegen van onderhoudswerkzaamheden;
 • Het opsporen, diagnosticeren en oplossen van storingen in zowel mechanische, elektrotechnische als software gestuurde installaties;
 • Het repareren en/of vervangen, testen en in bedrijf stellen van onderdelen, installaties of systemen waaronder o.a. aandrijving, besturing, HVAC, navigatie , leidingwerk, specifieke technische scheepssystemen.

waar ga je werken

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel ze op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn de locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppende hart van Wajer Yachts. Hier wordt met een team van ongeveer 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar.

Het is een professionele organisatie waarin er diverse ontwikkeltrajecten klaarliggen, als jij wilt investeren in je eigen toekomst. Sowieso mag jij kosteloos vaarbewijs 1&2 halen. Altijd handig als jezelf eens een boottochtje gaat maken. Wajer heeft naast de standaard vrijdagmiddag borrel, ook nog een personeelsfeest, bouwvakborrel en kerstborrel en deze feestjes worden groots aangepakt.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,