Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Kort Haarlem
Adres: Gouda, Zuid Holland, 2805 AJ
Postcode: 2805AJ

Heb jij kennis van bouwactiviteiten, kan je projecten technisch en planmatig voorbereiden? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Junior Werkvoorbereider Vastgoed. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Over de functie

Heb jij kennis van bouwactiviteiten, kan je projecten technisch en planmatig voorbereiden? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Junior Werkvoorbereider Vastgoed.

Als Junior Werkvoorbereider Vastgoed bereid je het project technisch en planmatig voor. Je vraagt offertes aan bij leveranciers ten behoeve van uitvoering of levering van materialen. Je bewaakt de planning tijdens de uitvoering en zorgt dat leveranciers tijdig leveren. Je wordt intensief begeleid en gecoacht, zodat je zelfstandig als werkvoorbereider kan functioneren.
Deze opdrachtgever is een frisse organisatie die verder wil groeien. Ze zijn regionaal actief in aankoop, verbouw, transformatie en verkoop van vastgoed. De projecten zijn gericht op stedelijk wonen in de regio rond Gouda.
Je gaat technische beslissingen afstemmen, bouwfouten tijdens de ontwerpfase elimineren, planningen opstellen, logistieke en technische conflicten oplossen en inkopen bij co-makers. Je hebt contact met alle leveranciers en investeerders en je draagt projecten richting uitvoering over.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Wat wij bieden

Wat wij vragen

  • Ervaring in het vastgoed is een pré, belangrijker is dat je basiskennis hebt van bouwactiviteiten
  • Je bent positief en oplossingsgericht
  • Je bent initiatiefrijk en je hebt doorzettingsvermogen
  • Je vindt het leuk om in een klein team te werken

Over het bedrijf

Trefwoorden:

,