Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 21.89 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2316XE

Bekijk meer gegevens

Buschauffeur gezocht voor de Keukenhof Express – De ultieme rit door de kleurrijke bollenvelden!

Droom je van een baan vol beweging met een geweldig uitzicht op de prachtige Bollenstreek? Dan is de rol van buschauffeur bij de Keukenhof Express echt iets voor jou! Het is alsof je elke dag door een levend schilderij rijdt.

Wij zoeken enthousiaste nieuwe teamleden voor de 75ste editie van de Keukenhof. En geloof ons, dit is niet zomaar een baan – het is een kans op een avontuur dat je niet wilt missen.

Heb jij zin om tussen 21 maart en 12 mei 2024 parttime of fulltime met ons op pad te gaan? Dan is dit jouw moment om in actie te komen!????

Tevens is er een leuke bonus regeling!
– 150 uur werken,€75 bonus
– 200 uur werken,€125 bonus
– 250 uur werken,€200 bonus

wat bieden wij jou

 • Salaris volgens cao OV
 • Mogelijkheid om full time te werken
 • Jubileum editie, 75ste Keukenhof
 • Flexibele werktijden
 • Ook voor AOW’erén RVU’ers
 • Dit jaar weer met beroemde stropdas!

wie ben jij

Zin in een nieuwe rit? Word buschauffeur bij de Keukenhof en maak meteen een vliegende start op trede 3! Dat betekent€ 16,72 per uur, hier komen de toeslagen nog bovenop.

Rijbewijs D op zak met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Top! Wij zoeken een vriendelijke chauffeur die klantvriendelijk is en goed voor busén passagiers zorgt. Jij brengt mensen graag op tijd én veilig op hun bestemming. Als heer – of dame – in het verkeer neem je je verantwoordelijkheid serieus. Flexibel qua werktijden en zelfstandig werken? Check! Samenwerken met collega’s vind je net zo belangrijk als zelfstandig op de weg zijn.

Nog geen rijbewijs D? Geen probleem! Wij bieden je de kans om het te halen, en je doet meteen rijervaring op tijdens de Keukenhof. Na het bloemengeweld kun je in de regio gaan rijden. Check onze andere vacature voor meer info!

 • In bezit van rijbewijs D + code 95 (of deze willen halen)
 • In bezit van een medische keuring (of kunnen halen)
 • Afgelopen vijf jaar niet in aanraking met justitie voor VOG aanvraag

wat ga je doen

Goedemorgen! Begin je dag met een lach en een bakkie bij Arriva. Op het project ontmoet je gelijkgestemde chauffeurs voor wat gezelligheid. Op de klok letten we niet, maar je weet dat je stipt op tijd aan de slag gaat met een van onze bussen.

Jouw dag is een avontuur op wielen. Jij bent niet alleen de chauffeur, maar ook de held van de bus. Met een glimlach breng je reizigers veilig en op tijd van A naar B. Als de dag eindigt, parkeer je de bus terug bij de vestiging. Even kletsen en een bakkie doen, want onderweg is er altijd wel wat te beleven. Werkdruk? Gewoon acceptabel!

De Keukenhof Express is jouw route zonder poespas. Van Schiphol tot Leiden CS, de RAI Amsterdam tot Haarlem CS, rechttoe rechtaan naar de Keukenhof en weer terug. Join ons team en maak elke dag een rit om nooit te vergeten!????✨

waar ga je werken

Altijd onderweg, samen op avontuur!
Jij, ik, wij… allemaal aan boord, want bij ons is iedereen welkom.
We cruisen door het land richting werk, school, sportclub, die favoriete shop of gewoon naar de Keukenhof. Maar laten we eerlijk zijn, het draait niet alleen om de eindbestemming. Vaak is de trip zelf het hoogtepunt. Onderweg leren we elkaar kennen, smeden we banden en hebben we allemaal dat gezamenlijke doel voor ogen.

Dus, tijdens jouw eigen reis, kom je ons tegen in 10 van de 12 provincies in Nederland. Met zo’n 1.500 bussen op de wegen en 164 treinen in het noorden, oosten en Limburg, maken wij de reis net zo bijzonder als de bestemming zelf. Achter de schermen staan 5.500 gemotiveerde collega’s klaar om elke reiziger een top ervaring te bezorgen bij Arriva!

 • Je neemt deel aan de jubileum editie, dit jaar wordt de Keukenhof voor de 75ste keer georganiseerd!
 • Salaris volgens cao OV
 • Bovenop je salaris krijg je onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en dagen uitbetaald
 • Na de Keukenhof kun je doorstromen naar een van de vestigingen in regio West
 • Reiskostenvergoeding
 • Heb je een caravan of camper? Onder voorwaarden is verblijf op een camping mogelijk!
 • Pensioenregeling volgens cao
 • Goede bereikbaarheid van de verschillende vestigingen

sollicitatie

Interesse? Neem contact met mij op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.