Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Rijsenhout
Adres: Hoofddorp , Noord Holland, 2132 JL
Postcode: 2132JL

Als Klantenservice medewerker ga je aan de slag voor het grootste mediabedrijf van Nederland!

Over de functie

WAT GA JE DOEN?

Als Klantenservice medewerker ga je aan de slag voor het grootste mediabedrijf van Nederland. Hier zal je hoofdzakelijk bestaande klanten spreken over tijdschriften en bladen. Klanten bellen namelijk op met vragen over hun abonnement. Lekker inbound bellen dus! Jij weet met jouw sterke communicatie-skills en enthousiasme de klant te binden en de klantwaarde te verhogen. Je spreekt hier dus geen nieuwe klanten, maar voornamelijk klanten die al een abonnement hebben

De inwerkperiode is op locatie in Hoofddorp ( 5 weken)en na deze periode is het de bedoeling dat je gedeeltelijk thuis gaat werken. Dat betekent 2 dagen thuis en de rest op kantoor. Jouw werktijden zijn op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur, maar je bent ook welkom om op avonden en het weekend te werken.

Wat wij bieden

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

– Een bruto startsalaris van €14,44 per uur.

– Een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuiswerkt en reiskostenvergoeding voor jouw tripjes naar kantoor

– Een aantrekkelijke bonus wat varieert tussen de 62 en 250 euro per maand!

Wat wij vragen

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent commercieel ingesteld en weet kansen te herkennen én te benutten;
  • Je bent proactief en hebt overtuigingskracht;
  • We vinden het een grote pré als je al enige ervaring hebt!

Over het bedrijf

WAAR GA JE WERKEN?

Als Klantenservice medewerker media (thuiswerk) kom je binnen in een grote landelijke organisatie en een echte TOP werkgever! Ze hebben meerdere locaties door heel Nederland, van Amsterdam tot Zuid-Limburg. Het bedrijf waar je komt te werken is een klantenservice bedrijf. De klant waar je daadwerkelijk voor belt is hét mediabedrijf van Nederland. Zij hebben meer dan 90 (!!) nieuwsmerken, magazines, tv-programma’s, radiostations en online services!

Hier heb je alle ruimte om aan je toekomst te werken. Zowel jouw directe werkgever als het mediabedrijf zijn organisaties waar je veel trainingen, cursussen en opleidingen kan volgen. “Inspire People to Grow” is ook wel het motto van jouw nieuwe werkgever en dat merk je onder andere in de communicatie en doorgroeimogelijkheden!

Trefwoorden:

,