Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 20.16 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Enschede
Postcode: 7541WH

Bekijk meer gegevens

Ben jij iemand met affiniteit in het adviseren en helpen van klanten? Ben jij daarnaast ook op zoek naar een functie met opleidingsmogelijkheden? Lees dan gauw verder want wij hebben dé baan voor jou. Voor Univé in Enschede zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers die de nieuwe klanten van Univé een warm welkom willen heten en adviseren waar nodig. Lees snel verder voor meer informatie.

wat bieden wij jou

 • Bruto startsalaris tussen€15,28 en €21,97 per uur
 • Flexibele urenomvang tussen 24 en 40 uur per week
 • Een 13e maand en vakantietoeslag van 8,33%
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en op kantoor
 • De kans om gratis Wft Schade te behalen
 • Reiskostenvergoeding van€0,21/km

wie ben jij

In de rol van klantenservice medewerker bij Univé in Enschede is het van groot belang dat je de behoeften van de klanten centraal stelt. Je hebt een actieve houding waarin je kansen ziet en je vindt het belangrijk om doelen te bereiken. Je toont dan ook oprechte interesse in de mensen met wie je te maken hebt en je bent creatief in het vinden van mogelijke oplossingen. Je herkent mogelijkheden om producten of diensten aan te bieden die passen bij de klant, en je bent bedreven in het verzorgen van antwoorden op problemen. Jouw energieke aanpak werkt aanstekelijk in klantinteracties. Je hecht ook veel waarde aan eerlijkheid en betrouwbaarheid zodat je het gesprek met een goed gevoel kan afsluiten. Daarnaast beschik je over de volgende punten:

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en bent bereid om Wft Schade Particulier en Zakelijk te behalen
 • Je bent klantgericht en komt tot je recht in een commerciële omgeving
 • Je bent beschikbaar in een uren bandbreedte tussen de 24-40 uur
 • Je bent flexibel inzetbaar van 8:30 – 21:00 op doordeweekse dagen en af en toe op zaterdagen van 8:30 – 17:00 uur (dit is in overleg)

wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het warme welkom van nieuwe klanten die online verzekeringen hebben afgesloten. Hierbij controleer je of alles in orde is, regel je eventuele extra zaken en stel je hen aanvullende verzekeringen voor. Daarnaast neem je contact op met bestaande klanten die 1 of 2 polissen hebben, en bied je hen speciale acties en voorstellen aan. Je wordt verwacht zelfstandig en verantwoordelijk te werken. Dit omvat het afhandelen van je eigen administratie, zoals het opstellen van offertes, en het plannen van afspraken, zowel digitaal als telefonisch, voor zowel jezelf als je collega’s in de winkels. Hiervoor is het belangrijk dat je minimaal 2 dagen in de week beschikbaar bent om naar kantoor te komen. De overige uren zijn flexibel in te vullen.

waar ga je werken

Univé Oost is één van de 8 coöperaties. Het werkgebied is Twente, de Achterhoek en de Liemers. Met 13 verzekeringswinkels in het werkgebied is er altijd een klantadviseur van Univé in de buurt. De ongeveer 110 adviseurs van Univé Oost worden vanuit Enschede en Groenlo regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, communicatie, HR, ICT en compliance.

De medewerkers van Univé zien Univé als een great place to work. Univé streeft naar de beste service voor haar klanten en weet dit te realiseren door haar medewerkers!

sollicitatie

Lijkt het jou leuk om bij Univé te werken? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop of stuur je motivatie en je cv naar unive@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.