Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: Nijmegen
Postcode: 6511SC

Bekijk meer gegevens

Een baan die bij je toekomst past in plaats van je verleden! Op deze uitdagende en unieke klantenservice functie solliciteer je niet op de normale manier met je cv. We dagen je namelijk uit om een aantal kleine games te maken, die bepalen of jij gaat uitblinken op deze functie.

Je komt te werken bij een van de grootste banken van Nederland. ABN AMRO is op zoek naar nieuwe klantenservice medewerkers op de afdeling particulieren. Als klantenservice medewerker bij ABN AMRO werk je hybride thuis en op kantoor. Ben je benieuwd naar de procedure? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou

 • Startsalaris€15,- en bij goed functioneren €16,-
 • Starten met een betaalde training
 • Contract naar keuze, 24 tot 36 uur per week
 • Na een half jaar al kans op contract bij ABN AMRO!
 • Thuiswerken en minimaal 1x per week naar kantoor
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

wie ben jij

Ben jij de kandidaat met een vlotte babbel die net dat beetje extra service verleent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om klanten optimaal te helpen heb je een WFT Basis certificaat nodig. Heb je dit nog niet binnen? Geen zorgen. Je kunt je WFT behalen op kosten van Randstad.
Jij bent de klantenservice medewerker particulieren voor de ABN AMRO die we zoeken omdat:

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je hebt affiniteit met de financiele sector
 • Je hebt een dienst verlenende- en servicegerichte instelling.

wat ga je doen

Tijdens dit sollicitatieproces zullen wij je vragen om een aantal korte neurowetenschappelijke games te spelen. Deze games geven je de kans om je potentieel, talenten en persoonlijkheid te laten zien.

Zo kunnen we iedereen die solliciteert gelijke kansen bieden, door iedereen te beoordelen op basis van objectieve, wetenschappelijk bewezen inzichten in plaats van op onderbuikgevoel.

Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke groei en transparantie, zullen we ervoor zorgen dat je ook je resultaten op de games ontvangt.

Je start met een betaalde training van 5 weken zodat jij helemaal klaargestoomd wordt als klantenservice medewerker particulieren. Na de training weet je hoe je klanten goed te woord kan staan! Je komt in het gezellige team van Daily Contacts te werken. Met jouw klantenservice skills bied jij elke klant een 8+ klantbeleving. Je luistert, regelt en communiceert op een hoog niveau, waardoor de klant zich begrepen en geholpen voelt.

De werkzaamheden zien er als volgt uit;

 • een dagstart met jou team;
 • De klant belt jou met vragen over de dagelijkse bankzaken;
 • Vragen over internetbankieren of bijvoorbeeld een geblokkeerde pas;

waar ga je werken

Binnen ABN AMRO is de functie klantenservice medewerker Daily Contacts vaak het vertrekpunt voor een mooie carrière. Bij ABN AMRO en Randstad staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Een vervolgstap kan bijvoorbeeld een coachende- en ondersteunende rol binnen jouw team/afdeling zijn. Je kunt dan ook nieuwe collega’s gaan inwerken. Wil je meerdere WFT’s behalen? Dat kan ook! Samen met jouw teamlead stel jij een ontwikkelpad samen en kun je naar een intern ABN AMRO contract toewerken.

Maar hoe ziet het proces er uit voordat je kan beginnen? Hieronder een opsomming zodat je weet waar je aan toe bent:

 • Nav je sollicitatie krijg je een uitnodiging voor het Game Based Assessment en ga je aan de slag met de games (+- 30 minuten);
 • Zodra het assessment klaar is, ga je het gesprek met de recruiter aan over je uitslag en zullen praktische zaken worden besproken;
 • Na het positieve gesprek met de recruiter ga je op klikgesprek bij de bank en hoor je of je bent aangenomen;
 • Je gaat na aanname aan de slag met het behalen van je WFT Basis op kosten van Randstad;
 • Er zijn meerdere startklassen, dus we kijken samen met jou wanneer je kan starten;

sollicitatie

Ben je enthousiast over deze functie bij ABN AMRO? Klik dan op de sollicitatieknop! Als je solliciteert, zal je een persoonlijke mail ontvangen met een link naar het Game Based Assessment. Wil je toch liever via de traditionele weg door middel van je CV? Ook dat kan! Geef dit aan in je motivatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.