Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3200 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: Rutten
Postcode: 8313AL

Bekijk meer gegevens

Ben jij handig en op zoek naar een leuke baan in de techniek? Dan is dit misschien wel de vacature voor jou! Wij zoeken een (leerling) monteur voor een mooi bedrijf in Rutten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in deuren en kozijnen.

wat bieden wij jou

  • Reiskosten en pensioenopbouw
  • Goede werkplek om jezelf te ontwikkelen
  • Tijdelijke contract met intentie op vast
  • 2200 tot 3200 euro startsalaris per maand

wie ben jij

Jij bent nauwkeurig en kan goed zelfstandig werken. Jij hebt affiniteit met bouw en heb interesse in techniek. Jij bent in bezit van een rijbewijs en bent communicatief vaardig. Daarnaast ben jij flexibel en denk je in oplossingen. Ervaring in de bouw of techniek is mooi meegenomen, maar niet een vereiste.

wat ga je doen

Jij gaat samen met je collega op pad. Je stapt de werkbus in vanaf kantoor en gaat naar de volgende klus. Dit keer is je klus in Almere. Je hebt een opdracht om een kozijn te monteren. Samen met jou collega klaar je deze klus en vervolgens ga je door naar de volgende klus. Elke dag kan op een andere plek in de regio zijn. Dit maakt je werk gevarieerd!

waar ga je werken

Je gaat werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in deuren en kozijnen. Dit bedrijf is gelegen in Rutten. Het werk gebied is voornamelijk in Noord- en Midden-Nederland. Dit bedrijf levert en repareert kozijnen en deuren en werkt voornamelijk met zorginstellingen, scholen en kantoren.

sollicitatie

Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact met mij, Martin, op. Dit kan via 06 57 79 74 12 of via emmeloord@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: