Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2700 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: Sittard
Postcode: 6135KB

Bekijk meer gegevens

Als operator bewaak jij de productielijn. Je speurt problemen op, voert onderhoud uit en test de kwaliteit van de producten. Zie jij het voor je? Een operator heeft altijd werk en volop doorgroeimogelijkheden. Een baan met toekomstperspectief!

Spreekt de baan van operator je aan? Maar mis je de de ervaring of opleiding? Of heb je wél ervaring en wil je juist bijscholen en doorgroeien? Randstad Vakopleidingen Techniek biedt opleidingen aan tot operator A, B en C. Je leert het vak en behaald een erkend MBO diploma terwijl je werkt en geld verdient.

wat bieden wij jou

 • € 2200,- tot € 2700,- + eventuele toeslagen
 • direct een jaarcontract
 • werken in ploegendienst
 • goede werkgevers met veel doorgroei mogelijkheden
 • begeleiding vanuit Randstad tijdens je opleiding
 • Persoonlijke begeleiding naar jouw wensen

wie ben jij

Jij hebt affiniteit met de techniek en je hebt twee rechterhanden. Je bent gemotiveerd om je te laten opleiden en (door) te ontwikkelen tot operator.

Vind jij het lastig om te bepalen wat nuécht bij jou past? Samen met jou kiezen we de perfecte werkgever. Je kunt in de food-, feed-, zuivel-, farmacie-, maak- of chemische industrie werken. Wij luisteren naar je wensen en helpen je aan werk dat bij je past. In ons netwerk bevinden zich de mooiste werkgevers voor jou. Denk hierbij aan; Friesland Campina, Refresco, Culivers, Diffutherm, Nyrstar, Smurfit Kappa en vele anderen.
Verder:

 • heb je doorzettingsvermogen om de opleiding van twee jaar succesvol af te ronden;
 • beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • beschik je over een rijbewijs B en eigen vervoer.

wat ga je doen

Je werkt 4 of 5 dagen per week. Jouw missie is dat de fabriek blijft draaien. Je bedient uiteenlopende controle- en bedieningsapparatuur, dit kan zowel bij de machine als in de controlekamer zijn. Bij storingen of problemen grijp je in. Ook kijk je samen met collega’s naar verbeterpunten in het proces. Daarnaast volg je een opleiding tot Operator A/B/C bij een lokale ROC een andere school. Je hebt 1 dag per week les, live of digitaal. Voor je opleiding betaal jij een kleine bijdrage. Randstad Vakopleidingen betaalt de rest.

Wat onze leerlingen van hun opleidingstraject vinden?

Leerling:
“Ik ben erg tevreden met mijn keuze om via Randstad een opleiding te gaan volgen bij Nutricia. Het was soms uitdagend om aan de juiste informatie te komen voor mijn opdrachten. Maar met alle hulp die ik kreeg heb ik toch alles goed kunnen maken! Met de begeleiding vanuit Technicom en Randstad, kan ik mezelf ontwikkelen tot Operator B en houd ik er mogelijk een vaste baan aan over!”

waar ga je werken

Jij krijgt een jaarcontract bij Randstad en je gaat aan het werk bijéén van de opdrachtgevers van Randstad. Wij zoeken een werkgever die werken en leren stimuleert net als wij!

Je gaat aan het werk als mechanisch of procesoperator. Dit is afhankelijk van wat bij jou past en welke leerwerkplekken beschikbaar zijn. De werkzaamheden zijn in 2, 3 of 5 ploegen.

 • persoonlijke begeleiding;
 • jaarcontract via randstad;
 • vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.

sollicitatie

Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek:

Trefwoorden:

, ,