Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 13.72 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: VENRAY
Postcode: 5804AP

Bekijk meer gegevens

Ben jij een klant- en servicegerichte logistieke teamplayer die wel van een leuke uitdaging houdt? Kun je goed schakelen en innoveren. Heb je interesse in douane gerelateerde zaken en events? Dan is het Warehouse Administration Team bij Herbalife op zoek naar jou als logistiek administratief medewerker!

wat bieden wij jou

 • Salaris vanaf€ 13,72 bruto
 • Positieve werkplek met persoonlijke aandacht
 • Werken in dagdienst
 • Pensioen opbouwen na je eerste dag bij Herbalife
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km,€ 0.23 per km

wie ben jij

Ahoy daar, avontuurlijke logistiek administratief medewerker! Sta jij klaar om de wonderlijke wereld van logistiek te ontdekken? Check dan vlug of jij de ultieme logistiek administratief medewerker bent:

 • We varen op een mbo+ werk- en denkniveau, klaar om logistieke uitdagingen het hoofd te bieden!
 • Je hebt kennis van lucht-, zee-, rail- en wegtransport.  Ook zijn Windows en Office jouw betrouwbare kompassen op het digitale pad.
 • Je spreekt de talen van het logistieke rijk: Nederlands en Engels. Met jouw taalvaardigheid verbind je de wereld met gemak.

wat ga je doen

Als Logistiek Administratief Medewerker speel je een belangrijke rol bij Herbalife. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van alle operationele, administratieve processen op onze afdeling. Hierbij zorg je ervoor dat alle inkomende, uitgaande en interne goederenstromen soepel verlopen. Je houdt zicht op elke stap van het logistieke traject. Documentatie wordt tijdig en correct verwerkt. Goede communicatie is van belang! Je zorgt voor een fijne communicatie. Zowel naar je lieftallige collega’s, als naar de klanten. Ook geef je problemen en/of knelpunten op tijd aan bij de administrators.

waar ga je werken

Herbalife is een voedingsbedrijf met als missie het verbeteren van voedingsgewoonten d.m.v. shakes, thee, aloëdranken en sportvoedingsproducten. Je kunt ook zelf de producten uitproberen. Ze liggen voor je klaar in kantine. Er zijn ook genoeg kansen om je te ontwikkelen binnen Herbalife. Een fijne plek voor jouw toekomst!

 • Herbalife biedt een leuke en uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving waarin zelfontwikkeling belangrijk is.
 • Een positieve bedrijfscultuur, persoonlijke aandacht, waardering, communicatie, respect en collegialiteit staan hierbij centraal.
 • Bij Herbalife Nutrition is het belangrijk dat iedereen met een fijn gevoel en plezier naar het werk gaat.

sollicitatie

Klaar om in zee te gaan met Herbalife als hun nieuwe logistiek administratief medewerker? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. En te ontdekken hoe we samen stappen kunnen zetten in de wereld van de logistiek! Heb je nog vragen? Stel ze vooral! Je kunt ons ook bereiken via Whatsapp: 06-51673947

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: