Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3300 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: Bergen op Zoom
Postcode: 4612RC

Bekijk meer gegevens

Ben jij een echte organisator? Klinken de woorden plannen, coördineren en regelen jou als muziek in de oren? Dan is deze administratieve baan waarbij je veel contact hebt met diverse partijen, wellicht de baan voor jou! Wij zijn voor dit bedrijf in Bergen op Zoom op zoek naar een fulltime (40 uur) logistiek coördinator. Nieuwsgierig naar de taken van dezebaan? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Salaris tussen€ 2600 en € 3300
 • Bergen op Zoom
 • 40 uur per week
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Gezellige werksfeer
 • uitstekend pensioenregeling

wie ben jij

Als echte logistiek coördinator gaat jouw hart sneller kloppen van regelen en organiseren. Jij hebt al minimaal een jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke administratieve functie! Daarnaast kan je niet wachten om jouw ervaring verder uit te breiden. Jij bent iemand die gemotiveerd is om aan de slag te gaan, het werkziet, dit ook graag oppakt en naar je toe trekt. Door jouw organisatorische inzicht weet jij processen in goede banen te leiden, waarbij je de kwaliteit niet uit het oog verliest. Je stelt prioriteiten en weet jouw draai te vinden in stressvolle situaties.

 • Een afgeronde mbo-opleiding, waarbij een opleiding in de logistieke richting een pré is
 • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels.
 • Je bent administratief sterk en hebt een open houding richting zowel je collega’s als derden

wat ga je doen

In de functie van Logistiek Coördinator ben je verantwoordelijk voor het proces van de binnenkomende en uitgaande goederen. Dit coördineer je tot in de puntjes. De voorbereidingen beginnen al een dag vooraf. Je maakt een administratieve planning en communiceert deze naar je collega’s in het magazijn. Je werkt met diverse WMS-systemen en andere specifieke internet applicaties. Tussendoor los je de problemen op die voorbijkomen. Hierbij pas je als dit nodig is de orders weer aan. Jij bent de spil tussen de klant, de vervoerder en je collega’s in het magazijn. Je zorgt ervoor dat iedereen van de juiste informatie is voorzien en het proces zo soepel mogelijk verloopt. Je werkt samen met de accountmanager die de contractuele afspraken met de klant maakt en bewaakt.

 • De klant durven te wijzen op gemaakte afspraken
 • Snel schakelen wanneer er iets niet volgens planning verloopt
 • De juiste documentatie verzorgen bij orders en zendingen aanmelden bij vervoerders

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een logistiek bedrijf wat zich onder andere bezighoudt met opslag van goederen voor haar klanten. Het bedrijf biedt logistieke oplossingen op maat, zowel qua opslag als qua inpakwerkzaamheden. Een platte organisatiestructuur en informele bedrijfscultuur is typisch voor dit bedrijf. De lijntjes zijn kort en ieder doet zijn best om een goede werksfeer te creëren. Jullie team werkt samen met de accountmanager die de contractuele afspraken met de klant maakt en bewaakt.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.