Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2700 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: MAASTRICHT
Postcode: 6222NL

Bekijk meer gegevens

Heb jij ervaring in de logistiek en affiniteit met de metaal industrie en ben je op zoek naar een functie waar je kunt blijven leren? Dan hebben wij dé baan voor jou!

wat bieden wij jou

  • €2550 – €2750 afhankelijk van ervaring
  • Fulltime in 3-ploegen
  • Beatrixhaven
  • Voor langer tijd met kans op overname
  • Reiskosten vanaf 10km

wie ben jij

Als logistiek medewerker heb je al enige ervaring in de metaalindustrie en ben je bereid om een stap harder te zetten wanneer nodig. Je zult starten in dagdienst en naarmate je de werkzaamheden onder de knie hebt zul je doorgroeien naar 3-ploegendienst. Je hebt een positieve instelling en zorgt voor motivatie binnen het team. Daarnaast ben je collegiaal, zorg je voor een goede werksfeer en beschik je over het volgende:

  • minimaal een MBO niveau 3 opleiding;
  • een certificaat ‘veilig hijsen’ of bereid om deze te halen;
  • kennis van Microsoft Office;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal.

wat ga je doen

Als logistiek medewerker ben jij werkzaam in een grotendeels geautomatiseerd productieproces en ben je (mede) verantwoordelijk voor de output van jouw machine binnen de werkplaatsomgeving (knipperij). Hierbij verricht je de werkzaamheden met name solistisch. Jouw werkzaamheden zijn routinematig. Je bedient de apparatuuréén voor één en maakt taken ook één voor één af. Bij afwijkingen en bij (dreigende) 1 ste-lijns storingen of problemen raadpleeg je de productieleider. Tevens ben je verantwoordelijk dat je vakkundig en veilig werkt zodat je jezelf, collega’s en externen niet in gevaar brengt.

waar ga je werken

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een bedrijvengroep die hoofdzakelijk bestaat uit staal georiënteerde bedrijven. De voornaamste activiteit is de handel in plaatstaal en slitband, dat in eigen bedrijf geproduceerd wordt. Daarnaast worden de bewerkingen ook als loondienst aangeboden, aan klanten die hun materiaal aanleveren om een of meerdere bewerkingen op het materiaal te laten uitvoeren.

sollicitatie

Ben jij dé logistiek medewerker die wij zoeken in Maastricht? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onze website!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,