Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2600 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Vroomshoop
Postcode: 7681RA

Bekijk meer gegevens

Voor Hilding Anders in Vroomshoop zijn wij op zoek naar een leergierige en enthousiaste kandidaat die zich wil laten opleiden tot machinaal stoffeerder. Je komt direct in dienst bij deze opdrachtgever en start met een tijdelijk contract (1 jaar). Je wordt binnen zes tot twaalf maand opgeleid tot machinaal stoffeerder door een ervaren collega.

wat bieden wij jou

 • € 2.600,- per maand o.b.v. een fulltime werkweek
 • Actieve personeelsvereniging
 • Je wordt intern opgeleid tot machinaal stoffeerder
 • 24 vakantiedagen en 19 ATV dagen
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Vroomshoop

wie ben jij

Als machinaal stoffeerder kom je te werken binnen een gezellig team, het is belangrijk dat je in teamverband wil werken. Daarnaast beschik je over een proactieve werkhouding en kun je goed zelfstandig taken uitvoeren. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en dit direct toe te passen in de praktijk. Daarnaast vind je het geen probleem om fysiek werk te verrichten. Het is zwaar werk, maar daar tegenover staan wel 40 vakantiedagen waarin je goed tot rust kunt komen!

 • Je hebt werkervaring in een productieomgeving;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
 • Om goed samen te werken met je collega’s beheers je goed de Nederlandse taal.

wat ga je doen

Als machinaal stoffeerder ben je verantwoordelijk voor het produceren tot eindproducten van matrassen en boxsprings. Je zit achter een grote naaimachine. Je bedient de naaimachine en zorgt ervoor dat de stof om het matras aan elkaar wordt genaaid. Je werkt met verschillende soorten en maten matrassen. Dit proces noem je tapen. Wanneer je deze werkzaamheden goed beheerst is er een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Ben je benieuwd hoe dit proces eruit ziet? Wij laten je op onze vestiging graag een aantal filmpjes van het proces zien.

waar ga je werken

Hilding Anders is een nuchter Twents bedrijf, de organisatie bestaat uit 100 collega’s. In Vroomshoop worden twee bekende bedden merken geproduceerd namelijk Eastborn en Pullman. Samen met jouw collega’s bezorg jij elk jaar duizenden mensen een goede nachtrust. Binnen dit bedrijf heerst een fijne werksfeer, jouw collega’s zijn collegiaal en ervaren. Hard werken wordt afgewisseld met plezier en ontspanning in de vorm van leuke bedrijfsuitjes. Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een mooie toekomst kunt opbouwen? Dan is Hilding Anders de werkgever voor jou!

 • Vaste werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur en elk weekend vrij;
 • Een goede pensioenregeling en een reiskostenregeling;
 • Een bonusregeling afhankelijk van het bedrijfsresultaat.

sollicitatie

Enthousiast geworden over deze baan als machinaal stoffeerder? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking op onze vestiging in Vriezenveen, Almelo, Rijssen of Hardenberg. Als dit gesprek door beide partijen als positief wordt ervaren ga je op gesprek bij Hilding Anders. Daarna ga jij een ochtend meelopen bij een ervaren taper.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.