Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3840 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Gelderland
Plaats: WEZEP
Postcode: 8091BS

Bekijk meer gegevens

Elke week voorziet CelaVita in Wezep heel Nederland van aardappelproducten van krieltjes tot schijfjes soms wel 200.000 kilo per dag. Alleen rollen deze krieltjes niet zomaar van de band. Daarom zijn wij voor CelaVita op zoek naar machine operators.

wat bieden wij jou

 • bruto€ 2.780&€ 3.840 per maand o.b.v. ervaring
 • vaste baan
 • genoemde salaris is inclusief 24% ploegentoeslag
 • een 38 urige werkweek
 • reiskostenvergoeding
 • dagelijks gratis vers fruit&korting op CelaVita

wie ben jij

Je hebt affiniteit met techniek en interesse in de werking van machines. Je bent gedisciplineerd en gestructureerd in werk dat soms monotoon kan zijn. Je bent niet vies van hard werken en naast het harde werken heb je oog voor detail. Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel.

 • je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
 • het is voor jou geen probleem om in een 3-ploegendienst te werken
 • je spreekt en begrijpt Nederlands en/of Engels. Dit is namelijk belangrijk voor de veiligheid op de werkvloer

wat ga je doen

Als machine operator ben jij de bewaker van het productieproces en de planning. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat klanten elke dag van heerlijk producten kunnen genieten.

Na een kort overleg met je collega’s duik je in de productiegegevens van de vorige ploeg en bekijk je wat er op de dag planning staat. Je start de machines en verzamelt allerlei soorten gegevens over het productieproces.

Met jouw oog voor detail, weet jij de afwijkingen als geen andere te herkennen en stuur je het proces bij om het perfecte product te blijven produceren. Naast het bewaken van het productieproces, ben je actief bezig met de planning. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn. Ook hier signaleer je met gemak afwijkingen en bespreekt deze met de betrokken ploeg om vervolgens de werkverdeling en planning aan te passen.

Als de bewaker van het productieproces beschik je over een knap staaltje inzicht en sta je altijd klaar om je nieuwe collega’s de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Op die manier werkt iedereen volgens de juiste procedures en richtlijnen werken.

 • ploeg 1 maandag, dinsdag en woensdag in de ochtend, donderdag en vrijdag in de middag, zaterdag vrij
 • ploeg 2 maandag, dinsdag in de middag, woensdag vrij, donderdag, vrijdag en zaterdag in de ochtend

waar ga je werken

Sinds jaar en dag levert CêlaVíta aardappelproducten aan bekende supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Plus en Carrefour. En aan vele hotels, restaurants en instellingen in geheel Europa.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!
Stel gerust je vragen aan Jorrin of Petra via 038-3371919 keuze 1 of zwolle@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: