Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Oost
Adres: Oud Beijerland, Zuid Holland, 3261 LE
Postcode: 3261LE

Heb jij altijd al als machine operator willen werken binnen een dynamische branche? Je komt te werken in een sorteer- en verpakkingsbedrijf in Oud-Beijerland. De diversiteit van de soorten verpakkingsmaten is groot. Onze opdrachtgever wil graag groeien binnen de markt. Daarom speel jij als machineoperator een belangrijke rol in het productieproces. In verband met de ploegendiensten en de locatie die niet goed te bereiken is met het OV. Is een rijbewijs B incl. eigen auto een vereiste. Ben jij de Machine Operator die wij zoeken? En woon je in de omgeving van Oud Beijerland? Solliciteer dan snel!

Over de functie

Heb jij altijd al als machine operator willen werken binnen een dynamische branche? Je komt te werken in een sorteer- en verpakkingsbedrijf in Oud-Beijerland. De diversiteit van de soorten verpakkingsmaten is groot. Onze opdrachtgever wil graag groeien binnen de markt.

Daarom speel jij als machineoperator een belangrijke rol in het productieproces. In verband met de ploegendiensten en de locatie die niet goed te bereiken is met het OV. Is een rijbewijs B incl. eigen auto een vereiste. Ben jij de Machine Operator die wij zoeken? En woon je in de omgeving van Oud Beijerland? Solliciteer dan snel!
Binnen jouw functie zal je de machines bijstellen en bijsturen. Je optimaliseert de productie, zodat de juiste aantallen geproduceerd kunnen worden. Je controleert tevens of de juiste aantallen behaald worden. Je controleert het product op kwaliteit. Je zorgt ervoor dat er genoeg verpakkingsmateriaal aanwezig is. Tevens draag je zorg aan een schone en opgeruimde werkplek. Bij lichte storingen los je deze op. Indien de storing niet zelf op te lossen is, schakel je tijdig met de technische afdeling. Eventuele andere belemmeringen draag je over aan je shiftleider. Als machine operator werk je gestructureerd, weet je problemen te analyseren, durf je besluiten te nemen en weet je op resultaten te sturen. Jij staat mondeling sterk in je schoenen en je kan goed samenwerken met anderen.

Functie: Ploegendiensten, 40 uur per week. Mogelijk vast dienstverband.

Wat wij bieden

Wat wij vragen

  • Je bent ook beschikbaar op zaterdagochtend.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B inclusief eigen auto.
  • Je hebt een afgeronde MBO 3 of 4 diploma richting VAPRO A.
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat.
  • Je beheert de Nederlandse taal goed in woord- en geschrift.

Over het bedrijf

Trefwoorden:

,