Klik hier voor meer Informatie

Salaris: euro
Werkgever: Trixxo
Locatie: Schalkwijk
Adres: Nieuwegein, Utrecht, 3439 NA
Postcode: 3439NA

Heb jij ervaring met het bedienen van de mobiele kraan, kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een Machinist Mobiele Kraan. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Over de functie

Heb jij ervaring met het bedienen van de mobiele kraan, kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een Machinist Mobiele Kraan.

Je gaat werkzaamheden uitvoeren in de grond-, weg- en waterbouw. Je gaat onder leiding van de uitvoerder ervoor zorgen dat de werkzaamheden op tijd en veilig worden verricht. Je gaat aan de slag met civiele en cultuurtechnische werken, meten en uitzetten, samenwerken met de grondwerker indien aanwezig.
De werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend, er zijn ruime opleidingsmogelijkheden en je gaat werken bij een gecertificeerd bedrijf.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Wat wij bieden

Wat wij vragen

  • Je hebt een VCA certificaat
  • Je hebt bij voorkeur een machinistenopleiding gevolgd
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B(E)
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je hebt enige jaren ervaring in soortgelijke functie en branche

Over het bedrijf

Trefwoorden:

,