Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4009 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: BREDA
Postcode: 4817BL

Bekijk meer gegevens

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tijdelijke Maintenance Officer. Als Maintenance Officer ben jij een spil op de afdeling die zorgt voor een goede service aan onze klanten bij onderhoud, banden en vervangend vervoer. Met jouw enthousiasme en authentieke bevlogenheid weet je anderen te inspireren en draag je bij aan het succes van het team. Het Maintenance Team is verantwoordelijk voor alles dat te maken heeft met het onderhoud van de auto’s, banden, vervangend vervoer en hulpverlening bij pech.

wat bieden wij jou

 • Salaris vanaf 2786 bruto per maand obv 40u
 • Fulltime, 40 uur per week
 • Tijdelijke functie van 4 tot 6 maanden
 • Breda

wie ben jij

Met jouw enthousiasme en authentieke bevlogenheid weet je anderen te inspireren. Van veranderingen krijg je energie. Je weet anderen van jouw ideeën te overtuigen en behandelt mensen op de manier waarop je zelf behandeld wilt worden. Transparantie, respect, waardering, openheid en verantwoordelijkheid zijn voor jou persoonlijke voorwaarden voor een succesvolle samenwerking. Je bent een teamplayer die toegevoegde waarde biedt aan de team- enbedrijfsprestatie.

Verantwoordelijkheid nemen betekent voor jou pas loslaten als het probleem opgelost en of de vraag beantwoord is. Je begrijpt dat het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment alleen kan op basis van nauwkeurige afweging en -indien nodig- ondersteuning van de teamleden. De werkzaamheden hebben daarom ook direct effect op het succes van het team.

 • MBO werk- en denkniveau
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving binnen de Automotive sector divisie After Sales
 • Goede contactuele vaardigheden in woord en geschrift
 • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

wat ga je doen

Als Maintenance Officer ben jeéén van de 10 unieke persoonlijkheden in het Maintenance team. Als Maintenance Officer ben jij een spil op de afdeling die zorgt voor een goede service aan de klanten bij onderhoud, banden, inzet van vervangend vervoer en servicehulpdienst, daarbij ben je scherp op de kosten waarmee je bijdraagt aan het bedrijfsresultaat. Daarnaast zorg je voor de totale afwikkeling van het onderhoud aan onze leasevoertuigen en ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van door servicepartners voorgelegde reparatievoorstellen en het verlenen van toestemming hiervoor.

Je bent goed in staat jezelf in te leven in de wensen en behoeften van de klant. Ook kijk je met een analytische en brede blik naar de interne en externe processen en initieer je verbeteringen. Je bent hierbij pragmatisch en oplossingsgericht ingesteld, waarbij projectmatig werken je niet vreemd is.

waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een energiek bedrijf waar medewerkers elkaar vertrouwen, elkaar respecteren en openstaan voor nieuwe kansen. Een prettige werksfeer zorgt ervoor dat medewerkers het beste in zichzelf en elkaar naar boven halen. Samen elke dag op pad om onze klanten een vlekkeloze mobiliteitservaring te bieden.

Deze organisatie is de toonaangevende leverancier van (zakelijke) mobiliteitsoplossingen in Europa . Zij hebben uitgebreide kennis over internationaal wagenpark- en leasebeheer.

Naast salaris en een fijne werkplek kun je nog meer verwachten:

 • Reiskostenvergoeding;
 • 30 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiebijslag;
 • 13e maand;

sollicitatie

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de website met een up-to-date CV en motivatiebrief. We zien je sollicitatie graag tegemoet en nemen zsm contact op met je.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.