Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3300 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: ZEIST
Postcode: 3706AR

Bekijk meer gegevens

Vind je het belangrijk om werkzaam te zijn bij een organisatie met een maatschappelijk belang en ben jij een ervaren managementassistent die van aanpakken weet? Dan zoeken wij jou!

wat bieden wij jou

  • Management Assistent
  • Marktconform salaris
  • Jaarcontract
  • 24-28 uur per week

wie ben jij

We zoeken een collega met een positieve instelling en humor. Je hebt een proactieve houding, werkt graag samen en deelt kennis met je collega’s. Integriteit staat voor jou hoog in het vaandel. Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en beweeg je gemakkelijk op alle niveaus binnen en buiten de organisatie. Je bent accuraat en je kunt goed zelfstandig organiseren en plannen, overzichtbewaken, prioriteiten stellen en samenhang zien.

Een opzegtermijn is geen probleem.

wat ga je doen

Als management assistent bied je organisatorische en secretariële ondersteuning aan twee directeuren zorg. Hierbij heb jij een breed overzicht over de gehele organisatie en ben jij degene die let op de belangen van verschillende partijen. De nadruk in de functie ligt op complex agendabeheer en het ondersteunen bij (e-mail) correspondentie. Omdat jij organisatorisch sterk en vindingrijk bent, ben je in staat om de agenda’s efficiënt in te richten en zie je het als een uitdaging wijzigingen soepel door te voeren. Daarnaast bereid je vergaderingen voor en notuleer je wanneer nodig. Het notuleren komt niet vaak voor. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van diverse voorkomende correspondentie en ben je bereid waar nodig ondersteuning te bieden bij coördinerende werkzaamheden

waar ga je werken

Onze opdrachtgever ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Zij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je kunt ze vinden op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 1.900 collega’s, 120 stagiaires en 350 vrijwilligers zetten zij zich in om mensen te helpen.

sollicitatie

Zou je aan de slag willen bij een top werkgever waar je alle ruimte krijgt voor ontwikkeling? Binnen een team waar je iedere dag met een grote glimlach werkt? Reageer dan via de button en voeg een recent CV en motivatie toe aan jouw sollicitatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: