Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 21.23 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: ‘S-GRAVENHAGE
Postcode: 2511DP

Bekijk meer gegevens

Kom werken bij de directie Openbaarmaking van het ministerie van justitie en veiligheid!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met ervaring binnen de overheid. De komende 6 maanden zul jij deel uitmaken van een gezellig team. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou

  • bruto-uurloon tussen de€ 17,53 en € 21,23
  • opdracht voor 6 maanden
  • 36 u per week, in overleg deels hybride invulbaar
  • 100% reiskosten vergoeding met openbaar vervoer
  • pensioen, vakantiegeldén eindejaarsuitkering
  • bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid

wie ben jij

Voor de rol van managementondersteuner zoeken wij iemand met goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je werk doe je accuraat en gedreven. ‘Afspraak is afspraak’ is voor jou een belangrijk principe. Je hebt daarnaast een drive om je werk goed en snel te doen en stelt je altijd dienstverlenend op. Omdat er veel met vertrouwelijke informatie wordt gewerkt, dien je integer te zijn en hier goed mee om te gaan. Verder ben je stressbestendig en staat de klant voor jou altijd voorop. Je schakelt vlot tussen werkzaamheden en neemt initiatieven daar waar nodig.

  • een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau;
  • 2 jaar aantoonbare werkervaring waarvan minimaal 3 maanden binnen de Rijksoverheid of een van de vier grote gemeentes;
  • uitstekende ervaring met agenda beheer in MS Outlook;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

wat ga je doen

Je beheert de agenda van de directeur en plaatsvervangend directeur en schat hierbij prioriteiten en urgentie in. Je helpt bij de voorbereiding van overleggen door tijdig input te vergaren en bij vergaderstukken te voegen. Ook zorg je voor de verslaglegging en voortgang van openstaande actiepunten. Je beheert de algemene
mailbox en zorgt dat de vragen die daar binnenkomen door medewerkers wordt opgevolgd. Dat hou je ook bij. Daarnaast kan je hulp gevraagd worden bij administratieve taken van het bedrijfsbureau op het gebied van onboarding, personeel, inkoop en ICT. Tot slot help je bij de organisatie van zakelijke en sociale activiteiten door te zorgen voor de reservering van accommodatie, catering en het aanmelden van gasten.

waar ga je werken

Jij vormt samen met jouw collega’s het secretariaat van directie Openbaarmaking en werkt nauw samen met de secretaris, financieel adviseur en het MT. Je voert je taken zelfstandig uit en hebt daarbij veel contact met collega’s van de directie en van andere organisatieonderdelen.

Per 1 mei 2022 is de Wet open overheid (Woo) in werking getreden. Met deze wet worden bestuursorganen aangespoord om nog meer open en transparant te zijn en wordt de noodzaak van actieve openbaarmaking van documenten van de overheid verder onderstreept. Voor het efficiënt en effectief afhandelen van Wooverzoeken en actieve openbaarmaking is het een wens om meer als collectief en proactief op te trekken binnen het bestuursdepartement. In dat verband is de directie Openbaarmaking opgericht. De directie kent een diverse samenstelling waarbij vele disciplines samenkomen en professionaliteit en gezelligheid hand in
hand gaan.

sollicitatie

Heb jij interesse in de vacature? Wees er snel bij en solliciteer direct! Graag ontvangen wij ook een motivatiebrief bij jouw sollicitatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.