Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 650 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: LEIDEN
Postcode: 2333CD

Bekijk meer gegevens

Wil jij jezelf ontwikkelen bijéén van de grootste organisaties die zich inzet voor zinvolle innovatie van de wereldwijde gezondheid? Dan is dit je kans! Start in februari 2024 voor minimaal 34 uur per week in ploegendienst.

Met meer dan 2000 medewerkers is Johnson&Johnson Innovative Medicineéén van de grotere ondernemingen in de Leidse regio. J&J Innovative Medicine produceert geneesmiddelen. Niet volgens de traditionele methoden, maar door biofarmaceutische processen. Dat zijn nieuwe, uiterst schone productiemethoden die bijzondere geneesmiddelen opleveren, met een wereldwijde toepassing.

J&J Innovative Medicine heeft een toonaangevende positie in de wereld van de biotechnologie. We ontwikkelen en produceren geneesmiddelen, niet via traditionele methoden maar met behulp van biofarmaceutische processen. We leveren buitengewone geneesmiddelen met wereldwijde toepassingen, met name in de strijd tegen kanker, hart-, vaat- en infectieziekten en auto-immuunziekten.

wat bieden wij jou

  • € 650,- bruto per maand (o.b.v. 34 uur in de week)
  • Johnson&Johnson Innovative Medicine
  • Working at an international organization
  • 34 uur per week. Ploegendienst 16/7

wie ben jij

Je bent aankomend 2e of 3e jaars van een MBO procestechniek of soortgelijke opleiding en je wilt werkervaring opdoen. Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Je wilt werken in een leuk team en ben bereid om in ploegen te werken. Een ploegendienst van 7 dagen per week van 07:00 tot 15:30 en 15:00 tot 23:30. Je bent nauwkeurig en begrijpt hoe belangrijk jouw werk is voor de kwaliteitsbewaking van onze medicijnen. Tevens is het een plus als je andere talenten hebt ontwikkeld door extra curriculaire activiteiten, zoals een bijbaantje of verenigingswerk.

wat ga je doen

Operations bestaat uit meerdere subafdelingen. De afdelingen Medium Preparatie, Buffer Preparatie en
Equipment Preparatie zijn ondersteunend aan de afdelingen Fermentatie, Primary Recovery en
Downstream Processing.
Tijdens jouw stage ben je werkzaam in een 16/7 ploegendienst.

  • Je voert de kerntaken en de ondersteunende, routinematige werkzaamheden uit onder cGMP condities
  • het verzamelen van gebruikt equipment
  • het dis-assembleren en schoonmaken van equipment
  • het opnieuw assembleren van equipment
  • het autoclaveren en pressure testen van equipment en het equipment uiteindelijk weer leveren aan de verschillende operationele afdelingen.
  • Het verrichten van ondersteunende werkzaamheden, zoals het bijhouden van alle documentatie en systemen, het uitvoeren van kleine reparaties (asset care) en het zorgdragen voor netheid, onderhoud enorganisatie van alle ruimtes en apparatuur.

waar ga je werken

Naast leuke en ervaren collega’s om mee samen te werken, ga je vooral zelf veel ervaring opdoen in de praktijk. Naast het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijk-ervaring, biedt deze stage ook de kans om je vaardigheden op het gebied van samenwerking en communicatie aan te scherpen.
Indien nodig, mag je een deel van je tijd vrijmaken om aan een opdracht vanuit je opleiding te werken.

sollicitatie

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Je kunt direct reageren door te solliciteren via onderstaande button. Wil je meer informatie, of heb je vragen over deze stage? Stuur dan een e-mail naar jnj@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,