Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: EMMELOORD
Postcode: 8305AA

Bekijk meer gegevens

We zoeken talentvolle mensen voor verschillende bedrijven in de Noordoostpolder! Ben jij op zoek naar een leuke baan, maar weet je niet goed waar te beginnen? Bel ons dan! We hebben allerlei mogelijkheden. We willen graag met je in gesprek gaan en ontdekken wat jij goed kunt.

wat bieden wij jou

  • Pensioenopbouw via Randstad
  • Altijd een werkgever die bij jou past
  • Tijdelijke en vaste banen!
  • Een plek waar je je talenten kan laten zien
  • Een bedrijf bij jou in de buurt, in de regio NOP
  • Parttime en fulltime mogelijkheden

wie ben jij

Ben je op zoek naar een baan die goed bij jou past? Wij staan voor je klaar om je te helpen! Laten we samen praten en de mogelijkheden bekijken. We kijken echt naar wie jij bent als persoon. Het is voor ons het belangrijkst dat je terechtkomt bij een bedrijf waar je goed bij past. Een flinke dosis motivatie en een glimlach op je gezicht is alles wat je nodig hebt!

wat ga je doen

We gaan graag met je in gesprek. We bekijken de mogelijkheden en ontdekken vervolgens wat het beste bij jou past. Als je enthousiast bent geworden, solliciteer dan op deze vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

waar ga je werken

We bekijken jouw wensen en de mogelijkheden. Het allerbelangrijkste is dat jij blij bent met je nieuwe werkplek. Daar gaan wij je bij ondersteunen! Dankzij onze brede kennis van diverse bedrijven in de Noordoostpolder, kunnen we goed inschatten waar jij goed zou passen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem na ontvangst van jouw sollicitatie binnen 1 werkdag contact met je op. Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact met mij, Femke, op. Dit kan via 06 17 57 59 15 of via emmeloord@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.