Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 17.11 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: BARENDRECHT
Postcode: 2994AL

Bekijk meer gegevens

Werken bij de Gemeente Rotterdam betekent meebewegen met een diverse en snel veranderende stad. Jij zal te werk gaan als Medewerker Klantcontact Burgerzaken binnen de afdeling Uitvoering Klantcontact. Jij draagt bij aan het soepel laten verlopen van de persoonlijke dienstverlening aan bewoners. Samen maken we een overheid die aansluit bij de behoeften van onze diverse stad.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan snel. Ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het vlekkeloze functioneren van Rotterdam en zijn inwoners. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

wat bieden wij jou

  • Per uur€14,71 tot €17,11 verdienen
  • Flexibel werken
  • Door de weeks, in de avonden en weekenden
  • 36 uur werken per week
  • Werken in de publieke sector
  • Werken over de 7 stadswinkels

wie ben jij

Als ideale kandidaat beschik je over een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4. Ook heb je minimaal 6 maanden ervaring in klantcontact, waarbij je complexe situaties met klanten hebt behandeld. Jouw goede beheersing van de Engelse taal is een pluspunt. Dit draagt bij aan een uitstekende dienstverlening.

Onze aanvullende wensen zijn:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO juridische dienstverlening opleiding of vergelijkbaar;
  • Je vindt het niet erg om te reizen over de 7 stadswinkels;
  • Je hebt ervaring met klantmanagementportalen;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie opgedaan in de afgelopen 3 jaar;

wat ga je doen

Jij houdt je bezig met het verstrekken van officiële documenten zoals paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van verzoeken en aanvragen, zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens.

Je zorgt voor een grondige controle van persoonsgegevens en documenten, en je draagt bij aan fraudepreventie. Jouw nauwkeurigheid en stressbestendigheid zijn een pluspunt. Doordat jij de rust bewaart en prioriteiten stelt in een drukke omgeving. Schakelen tussen verschillende vragen en systemen is voor jou geen probleem. Dit is een uitdaging die je met volle overtuiging aangaat!

waar ga je werken

Werken bij de Gemeente Rotterdam betekent meebewegen met een diverse en snel veranderende stad. Jouw inzet als Medewerker Burgerzaken draagt bij aan het soepel laten verlopen van de persoonlijke dienstverlening aan bewoners. Samen maken we een overheid die aansluit bij de behoeften van onze diverse stad.

Je zal te werk gaan voor de 7 stadswinkels van Gemeente Rotterdam. De stadswinkels bevinden zich in de volgende plaatsen; Rotterdam Coolsingel, Rotterdam Feijenoord, Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Prins Alexander, Rotterdam IJsselmonde, Rozenburg en Hoek van Holland.

sollicitatie

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan snel en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het vlekkeloze functioneren van Rotterdam en zijn inwoners.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.