Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3900 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: Naarden
Postcode: 1411AS

Bekijk meer gegevens

Als Medewerker Inkoop word je de rechterhand van de inkoper. In deze rol ben je nauw betrokken bij het inkoopproces en onderhoud je veel contact met onze leveranciers en verwerk je alles administratief.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en precisie is voor jou vanzelfsprekend. Je bent
verantwoordelijk voor het precies en efficiënt verwerken van inkoop gerelateerde administratieve
taken.

wat bieden wij jou

  • € 3.300 – € 3.900 bruto per maand (obv ervaring)
  • Reiskostenvergoeding€ 0,21 / km
  • op termijn een vast dienstverband
  • 32-40 uur per week

wie ben jij

Je spreekt Engels en Nederlands:
Zeg “hello” tegen een wereld van mogelijkheden! Je zult met internationale leveranciers communiceren in goed Engels in woord en geschrift, terwijl je ook zorgt voor goede Nederlandse documentatie.

Nauwkeurig:
Als een meester van precisie zul je ervoor zorgen dat elk detail telt. Je bent de ‘go-to’ persoon om ervoor te zorgen dat alles perfect in orde is.

Snel van begrip:
Met jouw scherpe geest kun je complexe informatie snel begrijpen en effectieve oplossingen bedenken. Geen uitdaging is te groot voor jou!

Kantooravonturen:
Als je een liefde hebt voor vliegtuigen en interieuronderdelen, dan zul je je helemaal thuis voelen op ons kantoor. Thuiswerken is hier niet aan de orde, want we willen dat je deel uitmaakt van ons teamavontuur op kantoor!

Passie voor vliegtuigen:
Heb jij een fascinatie voor vliegtuigen? Dan zit je hier goed! Je zult betrokken zijn bij het inkoopproces en jouw passie zal de drijvende kracht zijn achter ons succes.

  • MBO opleiding
  • Minstens 1 jaar inkoopervaring op je cv

wat ga je doen

Inkoopverantwoordelijkheid: Als inkoper ben jij verantwoordelijk voor het nemen van inkoopbeslissingen. In overleg bepaal je welke producten en diensten ingekocht worden en in welke hoeveelheden.

Leveranciersrelaties: Je onderhoudt nauwe relaties met leveranciers. Je zorgt ervoor dat de samenwerking met leveranciers soepel verloopt.

Inkoopstrategieën: Je ontwikkelt inkoopstrategieën om kosten te verbeteren en kwaliteit te leveren. Hierbij houd je rekening met marktontwikkelingen en bedrijfsdoelstellingen.

Inkooporders en administratie: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van inkooporders en het nauwkeurig bijhouden van inkoop gerelateerde administratie.

Nauwkeurigheid en precisie: Als Inkoper is het van het grootste belang om nauwkeurig en precies te werkt te gaan.

Procesverbetering: Je wordt aangemoedigd om actief bij te dragen aan de verbetering van het inkoopproces.

De mogelijkheid voor een vast dienstverband is afhankelijk van je prestaties en inzet.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00.

waar ga je werken

Dit bedrijf is een toonaangevende organisatie met expertise in de luchtvaartindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige componenten voor vliegtuig interieurs. Met veel ervaring hebben ze een sterke reputatie opgebouwd in de sector.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan en stuur je motivatie en cv naar ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.