Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 17.95 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Groningen
Plaats: GRONINGEN
Postcode: 9727KB

Bekijk meer gegevens

Lijkt het jou leuk om studenten te helpen met verschillende soorten vragen? Bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zijn we op zoek naar medewerkers klantenservice. Je kan op 5 april starten. We zijn op zoek naar veel medewerkers, dus je maakt nu extra veel kans!

De functie is in eerste instantie voor een half jaar. Hierna is er mogelijkheid tot verlenging en zelfs een vast contract bij DUO. Fijn toch?

Ook is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om je zowel binnen als buiten de afdeling verder te ontwikkelen. Ook kun je na je inwerkperiode (deels) thuiswerken. Klinkt goed? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou

  • tussen de€ 16,64 en € 17,95 per uur verdienen
  • tussen de 24 of 36 uur werken, jij beslist
  • kans op vast contract bij DUO
  • veel aandacht voor jouw ontwikkeling bij DUO
  • werken voor de overheid
  • reiskostenvergoeding OV 100%

wie ben jij

Jij vindt het leuk om mensen verder te helpen. Je bent een luisterend oor, stelt de juist vragen en geeft passende informatie. Komt iemand er niet uit? Geen probleem. Jij blijft geduldig en zoekt naar oplossingen. Je stelt de vraag achter de vraag en kunt goed analyseren.

Ervaring met klantcontact is geen verplichting. Heb jij al wel ervaring in een soortgelijke functie? Dan zien wij dit zeker als voordeel.

Verder:

  • beschik je over minimaal een aantoonbaar mbo 4 werk- en denkniveau
  • vind je het leuk om te werken met regels en wetgeving rondom studiefinanciering
  • ben je sociaal en vind je het leuk om mensen te helpen

wat ga je doen

Als medewerker klantenservice ben jij het eerste contact voor de klanten van DUO. Je hebt een informerende rol. Jij geeft informatie over alle vragen die te maken hebben met studiefinanciering. De doelgroep bestaat uit (oud)studenten, internationale studenten en bijvoorbeeld ouders. Het doel is om de klant inéén keer goed te helpen.

Je start op 5 april samen met een groep collega’s aan een uitdagende training van 8 weken. Hierin stoomt DUO jou helemaal klaar om zelfstandig te werken. Om je zo goed mogelijk te begeleiden is de training volledig op kantoor.

We verwachten dat je in ieder geval de eerste 4 weken 30 uur per week beschikbaar bent. Daarna kun je vanaf 24 uur per week aan de slag.

waar ga je werken

Je komt te werken binnen het Klantcontactcentrum van DUO. Hier bellen o.a. studenten naartoe voor hun vragen. Het is gelegen aan de Leonard Springerlaan 31 in Groningen.

Er is er een pingpongtafel, tafelvoetbal en er zijn ruimtes om even tot jezelf te komen. De afdeling heeft een prettige en behulpzame werksfeer. Ook worden er regelmatig borrels of lunches georganiseerd.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Reageer dan snel. Deze vacature verdwijnt binnenkort van onze website. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.