Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 14.14 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Utrecht
Plaats: UTRECHT
Postcode: 3513BV

Bekijk meer gegevens

Ben je op zoek naar een klantenservicefunctie waarin je een positieve bijdrage kunt leveren aan de samenleving? Wil je met jouw werk bijdragen aan de ondersteuning van vluchtelingen die ons land binnenkomen? Solliciteer dan direct bij SOS International. Zij coördineren de plaatsing van vluchtelingen in verschillende veiligheidsregio’s in Nederland. Als klantenservicemedewerker speel je een actieve rol in de organisatie van de stroom van Nederlandse vluchtelingen. Door directe hulp te bieden, kun je echt het verschil maken.

wat bieden wij jou

 • Doorgroeimogelijkheden naar coach functie
 • Shuttle vanaf Utrecht Centraal als je reist met OV
 • Functie voor langere tijd
 • Werk een dienst van 8 uur tussen: 08:00 en 18:00
 • Veelzijdige functie met veel uitdaging
 • Werk leveren met een maatschappelijke bijdrage

wie ben jij

Als medewerker van de klantenservice bij SOS International gedij je zowel in zelfstandige als teamgerichte taken. In samenwerking met je team zet je je gezamenlijk in om alle zaken zo efficiënt mogelijk op te lossen. Je gedijt goed in een zelfstandige rol, en het werken op het kantoor in Zeist is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast excelleer je in communicatie en geduld. Het bellen van meerdere COA’s om een geschikte plek voor een vluchteling te vinden? Voor jou is dat geen obstakel; je bent bereid een extra stap te zetten voor deze doelgroep. Als klantenservice medewerker bij SOS International presenteer je jezelf eveneens als een resultaatgerichte en nauwkeurige professional.

Bovendien beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Klantvriendelijkheid staat voor jou centraal;
 • Je bent beschikbaar voor indeling gedurende 4 dagen per week;
 • Je werkt graag samen met je collega’s op het kantoor in Zeist;
 • Je bent beschikbaar om te starten op 15 februari;

wat ga je doen

In de functie van klantenservice medewerker voor vluchtelingen bij SOS International vervul je diverse taken. In de frontoffice handel je inkomende telefoontjes en e-mails af van veiligheidsregio’s die verzoeken indienen om een vluchteling naar een andere regio te verplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een vluchteling die niet in de woongroep past of elders werk heeft gevonden. Jouw verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat deze vluchtelingen een geschikte verblijfplaats vinden in de juiste regio. Dit proces staat bij SOS International bekend als “matching”.

Daarna organiseer je het transport van de vluchteling naar de nieuwe locatie, een aspect van je werk dat bekendstaat als de “dispatch desk”. Wanneer een vluchteling verplaatst moet worden, neem jij het initiatief om vervoerders te bellen en de transportplanning en andere details af te stemmen. Daarnaast voer je werkzaamheden uit op de COA-desk, waar directe communicatie met het COA plaatsvindt.

Bij SOS International worden twee diensten per dag aangeboden: van 8.00 tot 16.30 uur en van 9.30 tot 18.00 uur. Dit betekent dat je altijd een dienst van 8 uur draait. Bovendien zijn er achterwachtdiensten waarvoor je betaald wordt om binnen een uur in Zeist te kunnen zijn.

 • Jij draagt bij aan een maatschappelijk belang.

waar ga je werken

SOS International staat al geruime tijd klaar om mensen in nood te ondersteunen, variërend van hulp aan gestrande reizigers tijdens vakantieperiodes tot het opzetten van een speciaal team om bijvoorbeeld de vluchtelingen uit Oekraïne bij te staan.

Bij SOS International maak je deel uit van een hecht team waar collega’s met een sterke passie voor klantenservice zich inzetten. Als klantenservice medewerker voor vluchtelingen werk je in een dynamisch en hardwerkend team, waar geen enkele dag hetzelfde is.

Je kunt worden ingeroosterd voor 16-32 uur per week, met een gemiddelde werkweek van 24 uur. Het is echter noodzakelijk dat je beschikbaar bent voor 32 uur. Maandag en vrijdag zijn verplichte werkdagen, terwijl je voor de overige twee dagen je voorkeur kunt aangeven. Er bestaat ook de mogelijkheid om op zaterdagen te werken.

 • Begin meteen en ontvang een e-learning en training on the job;
 • Je bent beschikbaar voor 16-32 uur per week, met een gemiddelde werkweek van 24 uur;
 • Vaste beschikbaarheid op maandag en vrijdag;
 • Mogelijkheid om op zaterdag te werken;
 • De functie loopt in ieder geval tot juli 2024, met een grote kans op verlenging.

sollicitatie

Ben je enthousiast? Wacht niet langer en solliciteer direct voor de functie van klantenservice medewerker vluchtelingen bij SOS International.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: