Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 15 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: ZWOLLE
Postcode: 8017JW

Bekijk meer gegevens

Lijkt het je leuk om technische kennis en ervaring opdoen bij een van de grootste ingenieursbureaus van Europa? Ben jij klant- en servicegericht en heb je al enige ervaring in klantcontact? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Voor een ingenieursbureau in Zwolle zijn we namelijk op zoek naar een medewerker voor het Telefonische Contact Centrum (TCC)

wat bieden wij jou

  • Salaris tussen€ 12,50 en € 15,00 bruto per uur
  • De mogelijkheid om thuis of op kantoor te werken
  • Een functie voor 16 uur per week
  • De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

wie ben jij

Je bent nieuwsgierig van aard en haalt energie uit de gesprekken met klanten, collega’s en belanghebbenden. Verder vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en mogelijk door te groeien binnen de organisatie.

  • Je bent geduldig, empathisch en klantgericht
  • Microsoft Office (outlook, Word en Excel) is voor jou niets nieuws
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en schrift
  • Jij bent op de dinsdag en vrijdag beschikbaar

wat ga je doen

Binnen het Telefonisch Contact Centrum (TCC) bij dit ingenieursbureau ben je een spin in het web. Naast de vragen over financiën en projecten krijg je ook de mogelijkheid om mediavragen te beantwoorden. Je hebt dus een helicopterview en weet in grote lijnen wat zich afspeelt binnen de organisatie. Verder krijg je de mogelijkheid om jouw technische kennis te vergroten.

waar ga je werken

Bij deze functie krijg je de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor in Zwolle te werken. Op dinsdag werk je tussen 09:00 en 17:00 en vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Na jouw inwerkperiode werk je op dinsdag samen met je collega en op vrijdag alleen.

sollicitatie

Zoeken wij jou? Laat dan direct jouw up-to-date CV achter en een korte motivatie. Wij nemen daarna snel contact op en wie weet kun jij snel starten.
0513-656936
klantcontact.noordoost@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Rubriek: