Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 4500 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Zuid-Holland
Plaats: GORINCHEM
Postcode: 4202MS

Bekijk meer gegevens

Kun jij goed schakelen? Pik jij snel dingen op? En ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een commerciële omgeving? Lees dan snel verder over deze baan in het salesteam van een internationaal bedrijf.

wat bieden wij jou

  • Tijdelijke functie van 1 maart t/m 30 september
  • 32 – 40 uur
  • Werken in een dynamische internationale omgeving
  • Hybride werken mogelijk

wie ben jij

Jij bent efficiënt, accuraat en hebt sterke organisatorische vaardigheden. Je voelt je op je gemak in een sociale rol. Dat is van belang, want je gaat met veel verschillende mensen schakelen. Verder durf jij op de werkvloer initiatief te nemen. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

  • Je hebt een relevante (commerciële) opleiding afgerond op ten minste MBO-niveau.
  • Je beschikt over relevante werkervaring.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

wat ga je doen

Jij gaat in brede zin het salesteam ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor correspondentie en documentatie in het Engels. Je bereidt voorstellen en aanbiedingen voor en zorgt voor de correcte input in het digitale salessysteem. Verder organiseer je commerciële reizen, bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en evenementen. Ten slotte bied je ook ondersteuning bij het in orde maken van contracten.

waar ga je werken

Dit familiebedrijf uit de scheepsbranche heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bouwt en onderhoudt schepen, maar levert ook de onderdelen die hiervoor nodig zijn. Het bedrijf hecht veel waarde aan veilig en efficiënt werken. Bij dit bedrijf mag je rekenen op goede voorwaarden en een prettige werksfeer.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.