Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 16.5 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: EMMELOORD
Postcode: 8302GL

Bekijk meer gegevens

Hé Handige Harry, wij zijn op zoek naar jou! Heb jij 2 rechter handen, maar weet je niet zo goed wat je er allemaal mee kan? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wij gaan met je in gesprek en zoeken samen naar een leuke werkplek die bij jou past!

wat bieden wij jou

  • Pensioenopbouw via Randstad!
  • Regio Noordoostpolder
  • Tijdelijk of voor de langere termijn, alles kan!
  • Parttime en fulltime mogelijkheden
  • Altijd een werkgever die bij jou past!
  • Maak jouw ambities waar!

wie ben jij

Je hebt 2 rechter handen die jij graag in wil zetten bij een leuk bedrijf. Je houdt ervan om met je handen te werken. Ook sta je er voor open om te leren.Je hebt geen technische achtergrond nodig. Wel heb je technisch inzicht doordat je bijvoorbeeld zelf aan je auto of brommer sleutelt. Jij bent degene die de lamp thuis ophangt en technische storingen oplost. Je zoekt een leuke baan in de regio Noordoostpolder. Daarnaast ben je parttime of fulltime beschikbaar.

wat ga je doen

Bij elk bedrijf zijn de werkzaamheden anders. Wel kunnen we je meegeven dat je met je handen gaat werken. Je bent fysiek bezig en gaat aan de slag om dingen in elkaar te zetten tot het eindproduct. Werkzaamheden als assembleren en produceren zijn de taken die het meest voorkomen.

waar ga je werken

Je gaat werken bij een bedrijf dat bij jou past! Om daar achter te komen gaan wij graag met je in gesprek. Zo komen we er achter wat jij zoekt. Wij gaan vervolgens aan de slag om een leuke match te maken.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem na ontvangst van jouw sollicitatie binnen 1 werkdag contact met je op. Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact met mij, Femke, op. Dit kan via 06 17 57 59 15 of via emmeloord@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

, ,