Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 3028 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: RAAMSDONKSVEER
Postcode: 4941VX

Bekijk meer gegevens

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek/productie? Wil je daarnaast een steentje bijdragen aan de maatschappij? Lees dan snel verder! Wij zijn voor een bedrijf in Raamsdonksveer op zoek naar een meewerkend voorman!

wat bieden wij jou

  • Bruto salaris€2188 – €2724 o.b.v. ervaring
  • In eerste instantie op basis van uitzenden
  • Werken bij een groot familiebedrijf
  • Collega’s begeleiden en meewerken
  • Coachingsvaardigheden ontwikkelen
  • Leuke collega’s die jijécht zal gaan helpen

wie ben jij

Jij bent iemand met enige ervaring in een werkplaats of in de logistiek. Als meewerkend voorman motiveer jij jouw collega’s met je gedrevenheid en enthousiasme. Aangezien je met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkt, is het belangrijk dat je veel geduld hebt.

Verder beschik jij als potentieel meewerkend voorman over de volgende punten:

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

wat ga je doen

Als meewerkend voorman zal jij een groep collega’s gaan begeleiden en tegelijkertijd werk je zelf mee. Je coacht je collega’s met de werkzaamheden, maar ook met bepaalde vaardigheden zoals samenwerken, ontvangen van kritiek en het nakomen van afspraken. Kortom, alle vaardigheden die belangrijk zijn voor een reguliere baan op de arbeidsmarkt. Jij zal met jouw collega’s de apparaten die binnenkomen, reinigen en eventueel verbeteren.

Bij dit bedrijf komen onder andere scootmobielen binnen die gebruikt zijn. Hier kan natuurlijk nog wel nieuw leven in worden geblazen! Een scootmobiel wordt hier namelijk gereinigd, gerepareerd en klaargemaakt voor de volgende gebruiker. Als de scootmobiel niet te repareren is, dan zullen de losse onderdelen worden gerecycled voor een ander middel. Als meewerkend voorman zul jij al deze werkzaamheden gaan uitvoeren samen met jouw team voor wie jij verantwoordelijk bent.

waar ga je werken

Jij gaat bij een groot familiebedrijf in Raamsdonksveer werken. Dit bedrijf heeft hier meerdere vestigingen zitten en jij zal bij een specifiek onderdeel gaan werken. Dit onderdeel verzorgt de levering van mobiliteitshulpmiddelen; denk hierbij aan scootmobielen. Naast het feit dat je terecht komt in een groot bedrijf, zal je als meewerkend voorman gaan werken met mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Na een dag lekker werken heb je ook nog eens je steentje bijgedragen aan de maatschappij!

sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal werken bij dit bedrijf als meewerkend voorman? Solliciteer dan snel! Heb je eerst nog wat vragen? Je kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.