Klik hier voor meer Informatie

Salaris: €2500-€3000 per month euro
Werkgever: DIT Personeel
Locatie: Apeldoorn
Adres: Apeldoorn
Postcode:

Over de functie

In deze veelzijdige functie als Monteur Carrosseriebouw kan je zowel inzetbaar zijn voor de service afdeling als voor de nieuwbouwafdeling. Je werkt hier aan het opbouwen, repareren en het onderhoud van hydraulische laad- en lossystemen op trucks.

Verder wordt er van je verwacht dat:

  • Je meewerkt in de opbouw van kippers, haak- en portaalarm systemen en kranen volgens technische tekening;
  • Je werkzaamheden verricht op de serviceafdeling met betrekking tot het opsporen en analyseren van storingen of defecten en de reparatie hiervan.

Over de opdrachtgever: Je komt te werken bij een wereldwijd multinationaal bedrijf met 37 dochterondernemingen en meer dan 3500 werknemers wereldwijd. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de Metaal/ Carrosseriebouw.

Over jou

Heb jij een mbo-opleiding richting mechatronica, carrosseriebouw of werktuigbouwkunde (bijna) afgerond, dan kom je al in aanmerking voor deze afwisselende functie van Monteur Carrosseriebouw. Werkervaring in deze branche is geen pré maar natuurlijk wel mooi meegenomen.

Daarnaast vragen we:

  • Kennis van hydrauliek en pneumatiek;
  • Basiskennis van elektro;
  • Ervaring met lassen, Mig niveau 1 is een pré.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitstekend salaris met goede voorwaarden. Je krijgt bij ons 13 ADV dagen per jaar en we zijn aangesloten bij een goed pensioenfonds. Als werkgever zijn we erg betrokken en we zullen dan ook regelmatig een bezoekje komen brengen op de werkplaats. Je zal je gegarandeerd welkom voelen in ons team, kan altijd een kop koffie komen drinken op de vestiging en je hebt een vast contactpersoon met wie je alles kan bespreken. Wil jij naast je werk graag een aanvullende cursus of opleiding volgen? Dan plannen we een gesprek in om de mogelijkheden te bekijken. Niets is onmogelijk en wij denken hier graag in mee.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

  • Salaris tussen de € 2500,- en € 3000,- (afhankelijk van je werkervaring);
  • Een functie met uitzicht op een vaste baan;
  • Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
  • Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelingsgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een kerstborrel met het hele team en een mooi kerstpakket.