Klik hier voor meer Informatie

Salaris: 2500 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: EINDHOVEN
Postcode: 5611GS

Bekijk meer gegevens

Lekker werken met je handen, dat is wat jij wil! Dan zit je goed als monteur bij Hamilton Bright. Je gaat er zo meer over lezen. Maar alvast in het kort: winkels verbouwen en standbouw! Daarvoor wordt je natuurlijk beloond. Een mooi salaris tussen de€2.300,- en €2.500,-, een auto van de zaak én de kans om allerlei certificaten te halen. VCA, NEN 3140, hef- en reachtruck en hoogwerker, het kan allemaal!

wat bieden wij jou

  • Een mooi salaris tussen de€2300 en €2500!
  • Direct op contract bij Hamilton Bright zelf!
  • Allerlei certificaten via Hamilton Bright!
  • 32 of 40 uur mogelijk!
  • Op pad met een auto van de zaak!

wie ben jij

Als monteur vind jij het leuk om op verschillende locatie te werken. Daarnaast is het goed als je:

  • Een technische tekening kunt lezen. Technisch inzicht, check!;
  • 32 of 40 uur beschikbaar bent;
  • In het bezit bent van een rijbewijs!

wat ga je doen

Je hebt het vast wel eens opgemerkt. Het hele jaar door veranderen winkels zoals bouw- en supermarkten hun inrichting of interieur. Een nieuw showmodel die rond de kerst in de spotlights staat. Nieuwe meubelwanden die in een bakker worden geplaatst. De praxis die haar indeling rond de zomer aanpast om de tuinmeubelen en gereedschap meer onder de aandacht te brengen. Maar, wie zorgt hier eigenlijk voor? Hamilton Bright! Als monteur ga jij op pad om dit en nog veel meer voor elkaar te krijgen!

Soms zal het gaan om kleinere klussen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe reeks lampen of een simpele schappen wissel in een supermarkt. Je zal dan alleen of met een paar collega’s op pad gaan. Maar er zijn ook genoeg grote projecten! In de eigen werkplaats worden bijvoorbeeld ook grote presentatiemeubels gemaakt. Deze moeten dan ter plekke worden geïnstalleerd. Of misschien ga je wel beurzen opbouwen of met een team van 20 collega’s een winkel compleet verbouwen!

Je hoort het, geen week of project is hetzelfde. Uitdaging en afwisselend werk, check! Vind je het leuk om steeds meer verschillende klussen op te pakken? Graag! Hamilton Bright kijkt met je mee. Wil je je bijvoorbeeld ook bezig gaan houden met elektrische installaties? Dan kan je je NEN 3140 certificaat gaan behalen. Vind je het leuk om met grote installaties bezig te gaan? Dan kan je bijvoorbeeld je reachtruck of hoogwerker certificaat gaan halen via Hamilton Bright!

waar ga je werken

Als monteur ga je dus aan de slag bij Hamilton Bright. Om precies te zijn bij de afdeling Twin Shop Support, het handigste team van Hamilton Bright! En zoals je hebt gemerkt is het eigenlijk lastig om te zeggen waar je gaat werken. Dit is namelijk op veel verschillende locaties! Hamilton Bright is in elk geval een fijne werkgever met een leuk team! Telefoon, laptop en auto van de zaak. De mogelijkheid om certificaten te behalen. Alles is gewoon goed geregeld, wel zo fijn!

sollicitatie

Dus, laten we samen kijken of dit jouw nieuwe stap in je carrière kan worden. Heb je eerst nog wat vragen? Check dan hieronder hoe je met ons in contact komt! #vastdienstverband

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.