Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Holland
Plaats: zaandam
Postcode: 1506BB

Bekijk meer gegevens

Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Een functie met vastigheid, aantrekkelijke voorwaarden en direct een jaarcontract? En wil je meewerken aan een product wat overal te wereld te vinden is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever Multi Papier zoeken wij een enthousiast machine operator. Multi Papier is een bedrijf die staat voor vooruitgang, duurzaamheid en innovatie en is een grote speler in de verpakkingsmateriaal wereld. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

  • Circa€2066 exl. toeslagen
  • 36 uur per week
  • Purmerend
  • Op contract bij de werkgever
  • Tijdens het inwerktraject wordt je goed begeleid!

wie ben jij

Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je technisch aangelegd en heb je mechanische kennis. Ben jij iemand die leergierig is en alle fijne kneepjes wilt leren van het vak machine operator?

  • je bent proactief en enthousiast
  • je vind het geen probleem om in ploegendienst te werken
  • beheerst de Nederlandse taal
  • je bent 36 uur per week beschikbaar
  • je hebt ervaring in een soortgelijke functie

wat ga je doen

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en omstellen van de machine. De machine produceert papieren zakken die vervolgens in dozen ingepakt worden. Naast het instellen ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit die geproduceerd wordt. Natuurlijk wordt je goed ingewerkt en kun je na het inwerktraject zelfstandig de lijn bedienen. In eerste instantie werk je in 2 ploegen van 06:00 uur – 14:30 en 14:00 – 22:00 uur.

waar ga je werken

Multi Papier Sans Fin staat voor vooruitgang en innovatie. En dat vindt u terug in ons nieuwe machinepark waar het om kwaliteit en snelheid draait. Wij drukken al onze verpakkingen in flexodruk. Multi Papier kan op dit moment t/m zes kleuren drukken in raster 54. Voor uw verpakking betekent dit meer ontwerpmogelijkheden en een beter eindresultaat. Behalve in kwaliteit en snelheid investeren wij in efficiency.

Medewerkers van Multi Papier zijn open, vriendel en oprecht. Het zijn teamspelers die altijd streven naar samenwerking op basis van vertrouwen en respect.

sollicitatie

Heb jij een positieve instelling? Ben jij technisch onderlegd? En heb jij ervaring als operator?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.