Klik hier voor meer Informatie

Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Flevoland
Plaats: LELYSTAD
Postcode: 8233BP

Bekijk meer gegevens

Voor deze instelling in Almere zijn we vooral op zoek naar VIG en of verpleegkundige die graag nachtdiensten willen draaien. Het betreft een unieke zorglocatie gevestigd met huisvesting en dagbesteding voor groep van 12 cliënten op leeftijd met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die verbaal en non-verbaal communiceren. Het niveau van de cliënten verschilt van een erg laag ontwikkelniveau, tot GGZ-cliënten die voornamelijk lichamelijke zorg nodig hebben.

Ben jij ook die unieke Verzorgende IG (VIG) die hier graag een bijdrage aan wil leveren? En weet jij als Verzorgende IG het verschil te maken? Centraal staat het helpen wat ze nog wel zelf kunnen en ondersteunen daar waar het niet meer zelfstandig lukt. Daarnaast help je ook met de normale, dagelijkse zorgtaken zoals adl-zorg, medicatie toedienen, huishoudelijke taken.

wat bieden wij jou

 • Snel aan de slag
 • Nachtdiensten
 • CAO GHZ Schaal 35
 • Zeer mooie locatie in het groen
 • Kies voor Fulltime – Parttime of flexibele uren
 • Vele interne trainingen mogelijk

wie ben jij

Hoe deze organisatie voor het verschil zorgt in Flevoland in de geestelijke gezondheidszorg…. maak jij als Verzorgende IG of verpleegkundige op deze locatie voor clienten het verschil. Jij kan je verplaatsen in de belevingswereld van deze oudere cliënten. De cliënten op deze locatie worden vooral op een liefdevolle en respectvolle manier benaderd en dat staat voor jou ook centraal. Voor velen zal dit het laatste verblijf zijn in hun leven.

 • Ben jij in het bezit van een zorg diploma tot Verzorgende IG of Verpleegkunde
 • Je ervaring hebt of affiniteit met oudere clienten met een verstandelijke beperking en/of GGZ problematiek
 • Je bent bereid trainingen te volgen voor de methodieken Triple C en LACCS (naast dat er ook vele andere interne training mogelijk zijn bij deze organisatie).
 • Je bent bereid om verschillende diensten bij voorkeur nachtdiensten
 • Beheersing Nederlandse taal

wat ga je doen

Op basis van de Triple C-methode werk je als verzorgende IG of verpleegkundige met oudere clienten tussen de 50 en 80 jaar. De indicatie is veelal psychische problematiek als ook Moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

In deze woning werk je altijd samen met 1 of 2 collega’s. Cliënten worden in hun waarde gelaten. Er wordt vooral gekeken naar het behouden van competenties of het verlichten van de taken om de cliënt op een respectvolle manier van hun dag te kunnen laten genieten.

Je kunt je actief verdiepen in de vraag en de behoefte van de cliënten en weet hier professioneel en daadkrachtig mee om te gaan. Jij signaleert vroegtijdig veranderingen in gedrag of lichamelijke gezondheid en zoekt naar de behoeftes die daaraan ten grondslag liggen, zodat je hierin kunt ondersteunen. Je begeleidt de cliënten tijdens de ADL naast dat je met jouw verpleegkundige achtergrond weet wat er nodig is.

Op basis van wederzijds vertrouwen, duidelijkheid en nabijheid ben jij de spil als Verzorgende in de relatie met jouw clienten. Jij maakt voor de clienten het verschil elke dag opnieuw en help je de clienten hoe het gewone leven te ervaren. Het empathisch inlevingsvermogen is van belang voor clienten die soms in de laatste fase van het leven zijn aangekomen. Je werkt in een fijn team dat bestaat uit persoonlijk ondersteuners, verpleegkundigen, begeleiders, zorgassistentes, leerlingen en ondersteuning door een regiomanager en een gedragskundige.

 • je ondersteunt de cliënt als ook de ADL en medicatie te kunnen toedienen als ook katheterzorg, epilepsie en hoe om te gaan met diabetes.
 • je zorgt samen met je collega’s voor een veilige en fijne sfeer op de locatie
 • je werkt wisselende diensten

waar ga je werken

Bij Randstad Zorg sta jij als verzorgende IG centraal dus in overleg met jou bepaal jij wanneer jij wilt werken. Plezier in het werk als ook een goede balans tussen werk en prive dat is juist mogelijk bij deze organisatie. En dat is waar Randstad Zorg ook voor staat!

Deze locatie maakt het verschil binnen de zorg (MVG en VG-GGZ). Op een zeer waardevolle manier voegt deze organisatie iets toe aan het leven van de clienten met een verstandelijke beperking, psychische stoornis of ingewikkelde thuissituatie die nu beland zijn in de laatste fase. Wat ze doen, doen ze op maat en samen met clienten. Ook de familie en omgeving worden hierbij betrokken. De organisatie richt zich bij de clienten vooral op wat wel kan!

Je kan aan de slag op uitzendbasis of detachering (geen zzp mogelijk) of in vaste dienst komen bij deze organisatie.

 • De client staat centraal
 • Het gewone leven is leidend
 • Samen bereiken we meer
 • Ieder mens is uniek

sollicitatie

Heb je interesse of twijfel je nog? We ontmoeten je graag! Zo kunnen we samen de zorg helpen in tijden van schaarste! Zonder jou geen zorg! Wil je liever nachtdiensten draaien bij andere soort zorginstellingen.. neem dan ook vooral contact op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.